1114
Марс Один: Односторонній квиток до Марса. П'ять волонтерів говорять про причини вибору
Про проект «Марс один», щоб створити колонію землеробства на Марсі, Хабре написав багато разів. Опубліковані технічні деталі проекту, сутність різних проблем, і багато іншого. Але є ще одна проблема, що люди воліють не згадати занадто часто: людина збирається Марс не повернеться до Землі.
Але заявки на участь були подані тисячами учасників, які мають діти, дружини, бізнес і все інше. Серед них не так багато пригодників, які «навіть все, хочу втекти». Про причини, які спонукали їх застосувати до участі в проекті.
Це міні-фільм, створений Vita Bretis Films і Video West.
Варто відзначити, що навіть якщо тендер надано, ніхто не буде літати до 2025 року (і це оптимістична оцінка). Технічні препарати для проекту ще не почалися, з кількома винятком.
Тим не менш, проект розвивається, і ідеологічні натхненники проекту повною оптимізмом.
Тексти пісень, а це означає: Ви літаєте? Так, я хочу, але я не можу за кілька причин. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 2,474 проголосували. 333 затриманий.
Джерело: habrahabr.ru/post/214987/
Google Земля майбутнього: HD відео з орбіти практично реальний час
Космічні солодощі фотографа Діна Беленко