Трохи daredevils

Історії про дітей, які показали дива героїзму і відданості.
Nathan Thomson, вік 9

Хлопці розстріляли на обличчі, коли він спробував зберегти свою маму від лабіридного наркозалежака з ножем. Натхан стрибнув на задньому боці Хуга Кларка, який був про вбивство матері Ени. Кларк був відволіканий невдоволенням у вигляді маленького хлопчика і захопив його на обличчі, різко рубаючи його. Але навіть в цьому стані, Наталан зміг виїхати з дому через аварійний виїзд і викликати за допомогою сусідів. Як виявилося пізніше, мама хлопчика захопила вісім разів, але непристойно вона збереглася, не менше завдяки сина. Алексіс Gooddins, 7

Першокласник Алексіс, який відвідує Campbell High School в Детройті, може розглянути себе охоронець ангела своєї рідної матері, 30-річний Плакат. З якоїсь причини вона була загиблою і вирішила, мабуть, знімати його «пов'язаний», поки вона була в машині з дочкою. Коли перші постріли були чути, і мама була поранена в голові і руки, дівчина стрибала в сидіння водія і покрила її матір з себе, приймаючи шість кулі - в очах, підборіддя, храм, щока, груди і праву руку. Миротворно дівчина збереглася, і тепер вона в стані помірної тяжкості в одному з лікарень Детройта. Мати на миті. Затриманий шутер, він стикається більше одного року в тюрмі. Я сподіваюся, що дівчина виживає без будь-яких наслідків.

Камал Непалі, 12

Цей сміливий хлопчик врятував дворічну дівчину, яка впала в 20-метрову тріщину в скелі. Як вона отримала окрему розмову. У рятувальників не вдалося витягти дитину протягом 22 годин, але не вдалося. Старший брат Камала, Салюм, сказав, що дівчина, як молодша сестра, була впада в отвір, і дорослі не змогли досягнути її. Камальська домовленість про допомогу і виїжджала в криві. Він був темним, і він провів 20 хвилин, щоб довести дівчину, після чого обидва діти були витягнуті до поверхні протягом 15 хвилин. Вся операція приймала трохи більше половини години, а невеликий порятунок з'явився тільки невеликий подряпин.

Isabel Keeling, 2 роки

р.

Здавалося б, що може зробити дворічний малюк? Виявляється, що це може! Мати Ісабель, Джоанна, відчував себе після прийому ліків і почав розвиватися стан шоку. На межі втрати свідомості вона попросила дочку викликати 911, що вона зробила. Вона змогла зібрати номер себе, дати її ім'я і адресу, і розповісти її маму вона була дуже хвора. Прибув на час, і жінка була рятувальна. Дуже важливо, щоб в цей день дівчина дивилася ще одну серію дитячих програм, де персонажі просто показали, як викликати допомогу, зателефонувавши 911. Так іноді телевізор може не тільки завдати шкоди, але і принести користь.

Коди МакНіце, 5

Коди просто врятував свого молодшого трирічного брата від смерті, витягнувши його з причепа, де він був сплячий. Мати не вдалося дістатися до дитячої спальні з іншого кінця будинку через полум'я в коридорі. Якщо не було п'ятирічного старшого брата, то дитина, швидше за все, гасить в димі. Я знаю, що такі рятувальники трапляються навколо нас, але на жаль, ще більше дітей гинуть через нездатність їхніх батьків.

Шарлі Сімпсон, вік 7

Цей хлопчик був серйозним винахідливістю, намагаючись допомогти жертвам землетрусу в Гаїті. Він зробив знак на своєму велосипеді, який читати: Мене ім'я Чарлі Сімпсон, я підняю гроші, щоб допомогти людям, які втратили свої будинки після землетрусу в Гаїті. Ці гроші будуть купувати продукти харчування, води та наметів. Він опублікував подібне повідомлення на одному з сайтів. В кінці хлопчика, який збирався зібрати 500 фунтів, верхова їзда по місту, вдалося зібрати більше 120,000 фунтів пожертвувань, які були спрямовані на допомогу жертвам.

Михаїл Bowron, вік 8

Михаїл і його батько Джастін перевозили вантажівку додому на ферму, коли шина лопнула і автомобіль перевернулася. Коли батько прокинувся через кілька хвилин, виявилося, що його ніжка була зафіксована в салоні, і він не може виходити самостійно і зателефонувати за допомогу. Михаїл змогла виїхати через зламаний вітер, і спробував звільнити свого батька з кріпленням, але він не віддав сил. Тоді він потрапив до радіо, але не працює через мережу живлення. За допомогою інструкцій батька, хлопчик з'єднав необхідні дроти в радіо, з'єднав живлення і закликав допомогти.

Айден Тернер, 10

Мама хлопчика, Аманда Сміт, була взята ванн, коли вона раптом втратила свідомість і заспокійлива під водою. Її 10-річний син швидко відкрив свою маму не океї, витягнувши її голову з води її волоссям і назвав його бабуся, який працює як медсестра при Borders General Hospital. На щастя, бабуся швидко оцінив ситуацію і назвав будинок швидкої допомоги. В результаті мама вдалося перекачувати, а через три дні в лікарні вона повернулася додому.

Мудді Макрай, 11

В результаті важкого дощу, частина дороги змивається, поряд з яким сім'я дівчини Мудді Макрай – мати і три діти – переїхали в два автомобілі. Один з вагонів «відводився» і впав на річку, ставши миючим. Дівчинка швидко дісталася через зламаний вітер, ковтати до берега, сходження коріння на твердий грунт і стрибати над електронним парканом на територію найближчої ферми. Вона називається 911 і називається рятувальники. Ті, хто прибув, за допомогою мотузок, швидко витягують машини з водопровідності і врятували всіх людей в них. Гарна дівчина!