Олімпійські ігри

Потрібно бути, напевно, справжнім вентилятором і коханцем катання на лижах, щоб залишити Ванкувер на сто і двадцять кілометрів і під заливкою дощу з снігом, щоб стояти протягом двох годин, чекаючи результатів реле 4х7.5 км. Що дивитися на гірськолижному стадіоні у Вішлері? Дуже дякую. І в снігопаді, що сталося сьогодні, нічого на всіх. Таким чином, величезний телевізійний екран встановлюється поруч, на якому картина веде мовлення з телевізора, а заголовок показує результати етапів. Ви можете відштовхувати, бити дзвіночки, прапори хвиль. Зловживання себе, в слово. Вогненна лінія, лиж можна побачити дуже схематично, але ніхто не здається загартувати - вони не гірше, ніж на футбол, бігти з гірки для глядачів до паркану, який заготовляє відстань і спину, шует, шумувати. Дуже дякую.

Олімпійські ігри

З цим починається Олімпійський гірськолижний стадіон - тремтлінг, але посміхається волонтерами в ковпаках, каркас металодетекторів в наметах і кілометрах два мальовничі дороги до стійки.

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Волонтери, які демонструють спосіб, щоб вони могли. Сніжники також скріплюються поліцією, що стоять тут.

Олімпійські ігри

норвежці і росіяни сьогодні серед шанувальників, я думав, був самим. У будь-якому випадку, особливо добре почувалися.

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри р.

Якщо людина полюбляє в нооні, він обов'язково з іншого боку світу. Jetlag не працює. Я не в змозі спати на день, хоча я хочу.

Олімпійські ігри

Поспішайте позувати перед камерою.

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри 333 грн.

Олімпійські ігри Габаритний зображення

І вийшов береза. На відстані

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Норвезький біатлет, двічі Олімпійський чемпіон Халвар Ханевол.

Олімпійські ігри

Німецькі любителі.

Олімпійські ігри

Ліворуч – наш Іван Черецов. Він побіг на першому етапі реле.

Олімпійські ігри

Американський Нюрелл Бейлі.

Олімпійські ігри

Дві норвезькі карлики.

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри р.

Олімпійські ігри

Десь тут на подіумі є норвезький король Harald і королева соня. Я шукав для них, але все ж в куртках і шапках. Вони були тільки показані один раз на великий екран.

Олімпійські ігри

524257

Хтось зробив пиво з мокрого снігу і сходження на неї.

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

«Наші міста». Людина була відчайдушно іл, побігла до доріжки, повернулася до слайда.

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Ви можете трохи засихати.

516794

Він був латвійський піксони, які завершили свою стадію реле.

Олімпійські ігри

Устилугов - до фінішної лінії. Антон Шипулін і Максим Чудов не мають єдиної помилки, і команда вже збиралася на золото. Нелюкій - Корулін мав щось робити з зіркою і він приніс батон тільки п'ятий, а Устюгов змащував під час зйомки.

Олімпійські ігри

Жива легенда про катання Олега Єнара Бьорндалена бере команду на золото. Він став шестиразовим олімпійським чемпіоном.

Олімпійські ігри

Все зрозуміло і без коментарів.

Олімпійські ігри

Набрид, але задоволений, туристи повернулися додому.