896
Олімпійські ігри
Потрібно бути, напевно, справжнім вентилятором і коханцем катання на лижах, щоб залишити Ванкувер на сто і двадцять кілометрів і під заливкою дощу з снігом, щоб стояти протягом двох годин, чекаючи результатів реле 4х7.5 км. Що дивитися на гірськолижному стадіоні у Вішлері? Дуже дякую. І в снігопаді, що сталося сьогодні, нічого на всіх. Таким чином, величезний телевізійний екран встановлюється поруч, на якому картина веде мовлення з телевізора, а заголовок показує результати етапів. Ви можете відштовхувати, бити дзвіночки, прапори хвиль. Зловживання себе, в слово. Вогненна лінія, лиж можна побачити дуже схематично, але ніхто не здається загартувати - вони не гірше, ніж на футбол, бігти з гірки для глядачів до паркану, який заготовляє відстань і спину, шует, шумувати. Дуже дякую.
З цим починається Олімпійський гірськолижний стадіон - тремтлінг, але посміхається волонтерами в ковпаках, каркас металодетекторів в наметах і кілометрах два мальовничі дороги до стійки.
Волонтери, які демонструють спосіб, щоб вони могли. Сніжники також скріплюються поліцією, що стоять тут.
норвежці і росіяни сьогодні серед шанувальників, я думав, був самим. У будь-якому випадку, особливо добре почувалися.
р.
Якщо людина полюбляє в нооні, він обов'язково з іншого боку світу. Jetlag не працює. Я не в змозі спати на день, хоча я хочу.
Поспішайте позувати перед камерою.
333 грн.
Габаритний зображення
І вийшов береза. На відстані
Норвезький біатлет, двічі Олімпійський чемпіон Халвар Ханевол.
Німецькі любителі.
Ліворуч – наш Іван Черецов. Він побіг на першому етапі реле.
Американський Нюрелл Бейлі.
Дві норвезькі карлики.
р.
Десь тут на подіумі є норвезький король Harald і королева соня. Я шукав для них, але все ж в куртках і шапках. Вони були тільки показані один раз на великий екран.
524257
Хтось зробив пиво з мокрого снігу і сходження на неї.
«Наші міста». Людина була відчайдушно іл, побігла до доріжки, повернулася до слайда.
Ви можете трохи засихати.
516794
Він був латвійський піксони, які завершили свою стадію реле.
Устилугов - до фінішної лінії. Антон Шипулін і Максим Чудов не мають єдиної помилки, і команда вже збиралася на золото. Нелюкій - Корулін мав щось робити з зіркою і він приніс батон тільки п'ятий, а Устюгов змащував під час зйомки.
Жива легенда про катання Олега Єнара Бьорндалена бере команду на золото. Він став шестиразовим олімпійським чемпіоном.
Все зрозуміло і без коментарів.
Набрид, але задоволений, туристи повернулися додому.
З цим починається Олімпійський гірськолижний стадіон - тремтлінг, але посміхається волонтерами в ковпаках, каркас металодетекторів в наметах і кілометрах два мальовничі дороги до стійки.
Волонтери, які демонструють спосіб, щоб вони могли. Сніжники також скріплюються поліцією, що стоять тут.
норвежці і росіяни сьогодні серед шанувальників, я думав, був самим. У будь-якому випадку, особливо добре почувалися.
р.
Якщо людина полюбляє в нооні, він обов'язково з іншого боку світу. Jetlag не працює. Я не в змозі спати на день, хоча я хочу.
Поспішайте позувати перед камерою.
333 грн.
Габаритний зображення
І вийшов береза. На відстані
Норвезький біатлет, двічі Олімпійський чемпіон Халвар Ханевол.
Німецькі любителі.
Ліворуч – наш Іван Черецов. Він побіг на першому етапі реле.
Американський Нюрелл Бейлі.
Дві норвезькі карлики.
р.
Десь тут на подіумі є норвезький король Harald і королева соня. Я шукав для них, але все ж в куртках і шапках. Вони були тільки показані один раз на великий екран.
524257
Хтось зробив пиво з мокрого снігу і сходження на неї.
«Наші міста». Людина була відчайдушно іл, побігла до доріжки, повернулася до слайда.
Ви можете трохи засихати.
516794
Він був латвійський піксони, які завершили свою стадію реле.
Устилугов - до фінішної лінії. Антон Шипулін і Максим Чудов не мають єдиної помилки, і команда вже збиралася на золото. Нелюкій - Корулін мав щось робити з зіркою і він приніс батон тільки п'ятий, а Устюгов змащував під час зйомки.
Жива легенда про катання Олега Єнара Бьорндалена бере команду на золото. Він став шестиразовим олімпійським чемпіоном.
Все зрозуміло і без коментарів.
Набрид, але задоволений, туристи повернулися додому.