Аеропорт з точки зору літаків (25 фото)

Якщо літак вимагає планової технічної перевірки, то він перекинувся в повіску авіаційної технічної бази (АТБ) аеропорту. Він розділений на кілька величезних секцій і інтер'єрів, одна з яких називається «колесним розділом». У літакових колесах ремонтуються тут. До того, як я отримав там, я попередив не сказати слово «підготовки» всередині, бо для неї я хотів би відразу «забудити кріп між очима». Ви повинні сказати "колесо розділ":

Диск повітряного судна, на відміну від автомобіля, композитний:

Проводиться разом божевільною кількістю болтів. Щоб вручну відкрутити їх у свою чергу, є спеціальна машина, яка робить це одночасно. Крім того, кожен тип колеса потребує власної сили при перекручуванні болтів. За специфікацією можна розмістити на машині:

Для різних коліс різних насадок:

Диск розпилення машини. Пісок подається з шланга на високій швидкості і видаляє стару фарбу з диска:

У головному ангарі є технічне обслуговування і ремонт літаків:

Я був допущений під дах АТБ. Це свого роду страшних, щоб ходити навколо.

р.

7 990 Р

Я хотів би плакат з минулого:

Двигуни, які готові встановлювати на літак після ремонту:

р.

Вішалка закрита величезною хвіртою, яка ковзає бічні доріжки на рейки:

Під час стоянки літака на крилах, хвіст і фюзеля може накопичуватися сніг або форму заморозків. Для демонтажу повітряного судна в аеропорту є флот спеціальних автомобілів:

Оператор піднімається в салон і контролює брандмауер:

, м. Київ

Для запобігання оператору випадково вдарив площину, в кінці стріли знаходяться 3 черги антени. Як тільки антена торкається щось, стрілка відразу зупиняється:

Одна площина займає, в середньому, близько 200 літрів рідини, за курсом одного літра на квадратний метр. Тиск дуже сильний.

В залежності від того, що екіпаж літака наказав для обробки:

Р