Про котів... (6 фото)

Триколор Линькс був відданий нашій родині друзями в Камчатці. Циркумстанці розвивалися так, щоб я летю протягом п'яти місяців на зиму в Кроноцькому заповіднику, і дружини і діти в Америку. Лиська не мала одного залишити, і вона в картонній коробці пішла з мене на вертольоті сто і пів кілометрів на північ Петропавловськ. Ще одна коробка, яку слідував за особистим багажем - поставка корму для котів протягом шести місяців.
Наш будинок, і бути чесним - літньою дошкою прокидається, один раз збудований чудовим натуральним Під капсом, що протікає річкою Тихого океану, запроваджено рибою, і на кілометрах тундри дихають Тихоокеанський океан. У чистому погоді відкриваються білосніжні вершини чотири вулканів: Великий Семячик, Кихпінич, Крашенніков і Кроноцький.
Я утеплила шеду, привезену ізовером і Єврокаром, заблокувала дах, встановлювала нову буржуазію і трубу - в цілому, перетворилася в євросараї. Зайдіть деякі дрова, перебудуйте декриповий міст над беззервним струмом. Під час цього часу зруйнували всі воли та шребки під землею.
Лиська використовується для прокидання мене в годину до сходу. Щоранку ми були першими в Росії, щоб зустрітися зі світом над океаном. Я відсмажую буржуа, заварену каву, обсмажену яйця в сала на перший місяць; а потім, коли яйця випарилися, запечені млинці. Запах льоду був наркотичним для місцевих захищених лисок, десятки поколінь яких не знають, що їх полювання. Вранці вони прийшли до хати заздалегідь, щоб насолодитися смачним запахом. Вони навіть боролися за право стояти ближче до вікна хата, щоб не тільки запах, але і побачити кришку!

р.

Саме там, де лінкс показав свій характер. вона сама, зіпсована кішка їжі, не їсти жир, туш, або волей і подрібнюється її - всі її прей, до останнього хвоста вона гордо принесла мене для звітності. Але до лисок, щоб запашувати хостину! Таке неспроможність і неприпустимість

У радіусі 50 метрів від будинку вона прокинула себе на лисці! На недбалому дереві була справа, що лякала Патріеєвна. Вона спробувала атакувати навіть проходячи ведмеді. Вони не бояться її, але ще додали крок.
Я почав знімати Lynx з лисками для сімейного альбому. Після повернення на Велику Земельну дружину забрали і відправили одну з фотографій до Лондона для фотографа з дикої природи Ріку, конкурс, який відзначає вершину будь-якої кар'єри фотографа з дикої природи. Візьміть картину і виграйте в категорії Urban і Garden Wildlife.

Це мій другий виграш в цьому конкурсі і в цій категорії. Перша перемога була три роки тому - також постріл з домашнього альбому! Це буде окрема історія. Ось залізо: Я падаю в одному з найдиких місць на планеті, і виграти в категорії «дикої природи в місті і саду». Але спасибі вам будь-якому випадку, Lynx! Повага!
Зараз Ласка живе з нами в Брянському лісі. Я прокинувся щодня до дачі, хоча іноді я люблю винятки. Але є кілька лисок тут і вони сором'язливі ...

3610Р. 4200Р.

шпіленок