Російський павільйон на EXPO-2010 (36 фото)

Цього року творці російського павільйону на EXPO-2010 зіткнулися з складним завданням. Для створення великого, красивого, привабливого павільйону. У той же час, це має бути функціональним, тобто не тільки привертати увагу з різними чіпами, але і дозволити використовувати його для презентацій і переговорів.

Тема російського павільйону «Краще місто, де діти щасливі». Тому багато уваги приділено дитячій темі. Концепція павільйону була розроблена Борисом Красновим.

Узбекистан:

459258

Казахстан:

Естонія:

617461

Литва:

Всі інтер'єри литовського павільйону зайняті декорацією повітряних кульок. Я не розумію поняття.

Республіка Білорусь:

Україна:

р.

У павільйоні України зумовили деяку плутанність. Я не знаю, що Yin і Yang повинні це зробити. Дивовижна карта натяжних дверей. Я не знаю, що я маю на увазі. Що всі великі цивілізації зародилися в Україні? По дорозі, що право «в Україні» або «в Україні»?

Російський павільйон більший за обсягом, ніж будь-який інший павільйон на виставці, не підрахунок китайської, яка виходить з конкуренції. Як виглядає снігова фортеця з 12 вежами.

Будинок був розроблений Левоном Ерапетовим, Валерія Дображенської та Андрієм Панченком. Я не знаю, як це було досягнуто, але стоячи поруч з ним, ви відчуваєте силу нашої країни.

Підлога розрахована в строгому стилі, а також будуть різні презентації, ділові зустрічі та переговори. Другий поверх оформлений в стилі квіткового міста з Незнайки. Ось 3D анімація нашого павільйону:

Коли я був в павільйоні, перший поверх був практично повним. Ось його план:

193588р.

Конференц-зал для 100 осіб з одночасним перекладом:

Вежа регіонів. Тут будуть представлені тимчасові експозиції різних регіонів Росії:

На першому поверсі знаходиться 2 ресторани. Одну галючу кухню, де салат Олива буде подавати з молекулярною піною огірка:

Я сподіваюсь, що кожен з них.

І застібка з столиками зовні. У вежі люди отримають лоток для 90 юань (390 рублів), і оберіть напій на вулиці, в Vodka Bar:

Минулого року відбувся Всеукраїнський дитячий конкурс, в якому діти з багатьох міст Росії взяли участь: «Місто майбутнього очима дітей». На підставі малюнків, виконаних дітьми на змагання, на першому поверсі побудовано кілька футуристичних макетів міст:

р.

Особливістю першого поверху була вежа, в якій кілька моніторів висять на стіні. Кожен з них покаже інтерв’ю з дітьми різних країн про те, як вони бачать місто майбутнього. На великому моніторі в іншому куточку залу буде показано фінальне відео з результатами світового дослідження. Всім дітям будуть говорити рідна мова, що Росія підкреслює, що ми думаємо не тільки про себе, але й по всьому світу.

Другий поверх - Борис Краснов:

План другого поверху:

Всередині ці будинки будуть показані відео-історії дітей, які одягаються в Футуристичні костюми, про останні наукові винаходи та досягнення:

р.

На стелі висить станцію "МІР", практично життя-розмір:

р.

Одного разу я побачила прибуття директора Департаменту зовнішньоекономічних відносин Міністерства промисловості та торгівлі Каламан Георгія Володимировича. Він полетів до Шанхайу, особливо для перевірки готовності нашого павільйону на виставку. По-перше, у мене є така перевірка. Метикулісність аудитора зловила око. Звертаємо увагу на кожну деталь. Я запитав про кожну дрібницю. Він не був ірде. Ви можете побачити, що людина дійсно піклується про наш павільйон і хоче, щоб вона виглядала на відкриття 100:

Виставка працює в суботу, 1 травня і триватиме 184 днів. Я дуже хочу відвідати його знову, але після відкриття, коли всі павільйони будуть відкриті. Якщо ви збираєтеся відвідати виставку, то візьміть принаймні 3 дні до неї і купуйте квитки заздалегідь. Всі квитки на травень вже продаються.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное