Минуле майбутнє (40 фото)

Наші предки уявляли наші дні.

Наприклад, в 1885 році в Американському сатиричному журналі "Пук" з'явився цей малюнок.

28 жовтня 1886 р. в рамках Статуту Ліберти відбулося урочисте вручення коштів.
Це майбутнє карикатури.
Вулична реклама в ці роки тільки почала затопити вулиці американських міст - але песимісти вже побачили це як незнімний злом.

Ще один приклад страхів американців про майбутній домінування реклами :

Р

Але сьогодні я хотів би додати до серії листівок, які я вже опублікував: Як французька Уявляла 2000 у 1910 році.

Впевненість, що людина зможе літати як птахи в 2000 році дивовижна. Без сумніву, що в 100 років людина нарешті підкорить небо. «Полювання в повітрі» – відразу згадують про гарне задоволення потужних з стрільбою з вертольотів. Чи не це?

Повіра в небесному майбутньому людства була просто вболівальником:

р.

Люди вважали, що буквально все життя людини буде відбуватися в повітрі.

Неперевершена зброя - ці зеппелини з минулого

Ось пашони за допомогою підвісних блискавок :

3250Р. 3700Р.

Ні, вона все одно дивовижна - як іноді бачення були фантазії предків. «Тренований оркестр, людина». Сьогодні він називається фонограмою :

Р

Тут немає нічого дивного, теж — інтенсивна лінія збирання в харчовій промисловості — думають про це. Існує два банки гормонів і стероїди для автоматичного введення.

І це моя улюблена картина - "молекулярна варіння", що дратує її :)

Немає нічого дивного. Агреді - це чудово жити в майбутньому і так безтурботно кинути:

, Україна

Airbus є головним конкурентом Boeing. Банал:

Електронний телескоп – Що може бути простіше?

Мікробіологи і електроні мікроскопи заборонені.

А потім я вирішив поставити листівки з цього французького серіалу, який вже мав у своєму журналі. Так говорити, набір. Хто не має?

р.

«Chauffage au Radium» є поштовою карткою для радіального опалення. Ці прекрасні люди, зібрані каміном, які містять шматок радіоактивного металу. Подивіться на листівку - ви побачите світло в каміні на стенді? Це свідчить про коливання перших років радіоактивності ХХ століття. У 1902 р. виділено чистий радіум. ізольований елемент був ізотопний радіум-226, декальний продукт урану-238. Так ці милі люди на листівці отримують гостру променеву хворобу від похідної урану. Ніцца, це не так?

Я також насолоджуюсь черговою листівкою, «У школі». й

Ви навіть можете побачити деякі види інтернету. Ви не думаєте?

Тільки вони, ймовірно, мають труднощі перезавантаження форматів. Я пам'ятаю старий анекдот – з якою програмою ви можете конвертувати файли txt в mp3. Це програма, яка перетворює txt безпосередньо в avi - wow! :

Більшість доказів кразу перших років ХХ ст. – «аеркрафт»:

«Айркрафт для тривалої подорожі» – що не заппеллін LZ 129 «Гінденбург»?

доб. 4

"Аеропортний поліцейський"

"L'avenue de l'Opéra" - не слабкий, однак, повітряний трафік в Парижі

"Але на трасі" - в повітрі з ppm? Аяй!

Літаючі вогнегасники (вже не було пожежників)

3610Р. 4200Р.

Фестиваль квітів повітря

р.

«Лідер на вертольоті» – не патрульні вертольоти?

"Редактори"

В цілому, якщо мода і зачіски футуристи помітили помилкові (що насправді дивно), то деякі прогнози дивляться дивно далеко.

Ця листівка «Діковінка» повинна бути половиною. Як стати хроном?

Фонографічне повідомлення – Що таке голосове повідомлення?

"Correspondance Cinéma - Phono - Télégraphique" - 3G відеопосилання :)

Р

«Список газет» без слів!

Тема механізації праці не вдається :

Кравець майбутнього, або минуле?

Нові вікові барбери

Електричний будівельник

"Madame à sa Туалет"

Тема моди на листівках (особливо жіночі) Чому б ніхто не уявляв, що дамі 2000 року прогуляли вулиці не тільки без капелюхів, а й у мурах? ?

Це як жінки 2000 повинні одягатися:

Габаритний зображення

І це шедевр (не з цього набору листівок). Картина з 1883:

Ось як вони будуть сукні в 1952 році. Визначено шедевр!

Але повернувшись до французького набору листівок.
Тема транспорту також не вдається:

"Війна машин" - Броньовані автомобілі майбутнього

Броньований мотоцикл патрульний

Paris-Beijing електричний поїзд. Ви бачите Китайський? Що б китайський вигляд був схожий на 2000?

І ця листівка називається "Хімічний лонг". Ідея синтетичної їжі в 1910 році захопила мене.

П.С. Що ви думаєте про «розрядні площини в годину rush? й

Я думаю, що це смачно :

Цікаво, що в той час як технічні та наукові інновації були презентовані дивно точно, архітектура, а також мода. Фантазії не вистачає?

Так на початку ХХ ст. представлений зовнішній вигляд міст майбутнього

І так - незаперечна доля архітектурних пам'яток :

Категории

Смотрите также

Новое и интересное