850
Час відкривати очі. Частина 1
ITAK, Частина 1 ...
Глобальна мимовільна цивілізація планети Земля
Рабиня... З цим словом починається спостережна історія людства. Якщо ви збираєте свою силу і позбавляєте від псевдо-наукового несенсу системи освіти про неандертальталі і Австралопітецини, які довгий час були позбавлені і розщеплені фільмами з серії «Секретарка археологія», «Альтернативна історична лабораторія» і шедевр документального фільму «Технології Стародавнього Бога», то дійсно доступним для нас в документальній історії починається з рабства в Стародавньому Єгипті і безмежного поклоніння його містичних богів.
На початку нашої ери легалізовані раби. Він був чітким і зрозумілим для людей. У них були раби і раби, які працювали над ними. Це була справа для... Хоча раби намагалися втекти рабство, вони не вдалося. Власники слов'янських господарств затримали рабів з зброєю, яка виходила за розумінням рабів і настилів терору в них, а також насильства з численних переселенців. Крім того, господарі володіли знаннями, які перевищили розумові здібності рабів. Знання як контролювати людей, маніпулювати їх свідомістю, їх світогляд, як контролювати процеси в природі та суспільстві. Ці знання називають «фундаментально-методичними». У рабів дано тільки "об'єктно-фактуальні" знання - як виростити рис, як пиляти дерево, як розтопити метал і т.д. Саме знання, необхідні для ефективного виконання в ролі РАБ.
Однак населення людства зросла, боротьба за свободу стала запеклою, а на певній стадії високі лорійники зрозуміли, що вона стала занадто складною для збереження такої колосальної людської маси насильством. І тоді вони швидко усвідомили, що найкращий раб є тим, хто навіть не розуміє, що він є рабом, але насолоджуватися його ланцюгами. Самий монстроус і бездіяльність рабство рабство з ілюзією повної свободи. Таким чином, окулянтна частина давньоєгипетського священикства проходив з над рабством до прихованого рабства.
Філософія рабства
Суть рабства є надзвичайно простою: це необмежений підпорядкування одного істоти до іншої істоти, яка найчастіше відварює до таких явищ, як:
Примушені роботи та сексуальне задоволення
приниження
експлуатація фізичних та психічних можливостей
обмеження свободи вибору та свободи руху
Екстремальне насильство проти рабів, такі як катування
Непристойність і довільність будь-яких дій господаря проти раба
Слабкість і бездопоможливість того, що часто є провокацією безсмертності, садизму і депотизму в іншому істоті. Гегель.
Для того, щоб раб працювати і обійти, він повинен:
1,1 км Покарання страху у вигляді обмеження свободи або фізичного болю.
2,2 км Не розуміти, що він є рабом, щоб жити в ілюзію абсолютної свободи.
3. У Як ніколи не думати про його рабство.
Перший і найстрашніший манкінд, з яким почав своє захоплення.
Як ви вже знаєте, головний контрольний інструмент рабства є загрозою болю або смерті. І потрібно робити з тілом тільки. Свідомість можлива тільки до тих пір, поки вона додається до тіла. Це те, що релігія зроблено в Близький тандем з наукою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Релігія полягає в тому, щоб людина про дуже сутність поняття, таких як:
Бог (Creator)
Душа.
Тіло.
Свідомість
Братина.
Людина.
Життя.
Смерть.
За допомогою цієї брехні релігія зв'язує свідомість організму і формує перший і найпотужніший страх, що дозволяє контролювати людину – страх болю і страх смерті.
Ліза.
Релігія, в закритому тандемі з наукою, покладає людину перед вибором одного з двох варіантів для однакового неправильного світогляду:
Варіант 1 (науковий):
Я людина. Я мій тіло і мій свідомість.
Свідомість - думка в моїй голові. У голови є мозок, що думає. Смерть мого тіла тягне загибель мого мозку. Якщо мозок мертвий, немає думки і ніякої свідомості. Немає думки, немає пам'яті життя, все, що я помер. Я не більше. Моє існування скорочується смертю. Це безглуздий від початку. Смерть в будь-якому випадку кінець мого себе. І я не хочу померти! Я не хочу померти!
Схема: Смерть тіла = смерть мозку. Загибель мозку = смерть мого себе!
Смерть паралізованої свідомості!
Варіант 2 (релігійний):
Я людина істота. Особистість людини – його характер, його мрії, його бажання, його плани, його прагнення, його цінності, його слабкості, його знання, його надії, його пам'ять, його прихильність. Всі перераховані вище думки і почуття. Думки і почуття зосереджені в мозку. Мозок є частиною тіла. Коли тіло гине, мозок перестає функціонувати і гине. Браїн мертвий, без думок. Немає думок, ніякої свідомості. Але... Тут починається щось дивне і цікаве... Виходить, що є ще одна душа, яка після смерті залишає тіло, в якому вона була, і летить до райа до Бога, де вона відчуває нескінченну радість, що блукає, навмисно серед хмар, або нащадків, щоб пекти до Девіла, де вона відварюється нескінченно в горщиках і обсмажується на латуні, переживаючи нестерпне страждання. Душа - різновид світлих хмар. Я сором'язливість, яка закриває мозок. Смерть тіла = смерть мозку. Загибель мозку = смерть мого себе! А потім душа туш... Реакція: Я дуже рада, що у мене є якийсь абстрактний душ, який буде літати десь після смерті. Але я піклуюся про себе! Я. І я не хочу, щоб померти!
Смерть паралізованої свідомості!
Результат:
В обох випадках само нерозривно прив'язується до тіла (брунь). Я поєдную себе з тілом і боятися її втрати. Це означає, що его стає вразливим – це страхи для тіла і вважає, що це тіло. Як я завоював зараз? Взяти володіння його тілом і замовляти його.
А коли ми здатні командувати тіло, то я більше не буде похилою їздою на тілі, як кінь для власного задоволення, але в'язниця тіла, прив'язана до тіла, як до божевільного коня, керованого збиванням людей, невідомих до цього я.
І звідти, ці богиня (або коні) будуть бігати, де пощасти, які знають правду, потрібно піти і перетягнути лякати і плутати по собі починання.
ТРУТ:
- Я не вмираю. Тіло, що я використовую, дихаючи.
Я не тіло.
Тіло - це інструмент, який само використовує для спілкування з іншими ельфами, для розвитку, отримання емоцій, відчуттів і відчуттів, які зовні тіла для себе.
Я розум, що контролює тіло через мозок.
Мозок не є привидом его, це просто процесор, який контролює процеси, що відбуваються в організмі, щоб его не відволікав ці маленькі речі. І перетворює в бетонні рухи тіла.
Зовні мозку я зберіг всі накопичені знання, всі враження, все пам'ять накопичилося під час життя, і дізнався про себе серед інших. Можливості пам'яті і самосвідомості обмежені тільки при його контрольній роботі тіла і усвідомлює себе в організмі.
Ваша свідомість.
- Свідомість:
Не потрібна зарплата.
Немає необхідності в престижній роботі.
Він не їсти або голодувати.
Чи не пити або відчувати спрагу.
Ніяких хвороб і болю.
Не помирає, не боятися.
Не матеріал.
Склад:
Любові.
Адмірування.
Сюрприз.
Проценти
Стівінг для знань
Грати.
Створення та винахідливість
Розуміння
Навчання.
Залучення.
Зміна МЕРА.
Злиття свідомості з тілом у визначенні своїх самодозволених рабів довести страх смерті тіла і контролювати його під загрозою смерті, а також здійснювати штучне перенесення потреб організму до потреб свідомості і впровадити другий механізм рабства - фінансову систему і третину - наркозалежність.
Частина 2