Як працює телебачення (30 фото)

Екскурсія в інформаційний канал Росія Сьогодні

Моє знайомство з телебаченням розпочався з маркетингу. Навіть тут, на стіні, що показують пучок каналів. Я хотів би мати ту саму камеру в моєму офісі:

Також сподобалося внутрішню телефонну дошку. Заміна Creative Excel:

У цей день я був прийнятий на прямій повороті з Міністерства закордонних справ. Оператори почали готувати на годину і половину, незважаючи на те, що це було 5 хвилин, щоб перейти до Міністерства закордонних справ (Росія Сьогодні телеканал знаходиться в будівлі RIA Novosti на Садовому Кільце). Виявилося, що всі фотокамери, світильники, штативи та інші речі зберігаються на складі, а не призначені для будь-якої окремої знімальної бригади.

Я пам'ятаю, що той самий сюрприз був викликаний тим, що екіпаж літака вибирається по-різному, і пілотами, а також учасниками рейсу, познайомитеся один з одним коротко перед зльотом, який я писав в статті про те, як працює аеропорт.

При отриманні обладнання оператор ретельно перевіряє його працездатність:

Пряме включення на мобільний телевізійний студії (PTS):

Хлопці почали збирати і налаштовувати обладнання:

Після того, як все було встановлено, Лондонський кореспондент Сара Фирт виріс з мікроавтобуса, скоригував її черевики, надягнув на строгу куртку над нею фривоусну блузи і почав вчитися текст:

Часом часу вона називалася «Любов» і уточнила деталі правил для прийняття дітей з Росії американцями:

10 хвилин до трансляції, Сараг стояв перед мікрофоном і знову почав повторювати текст як мантра:

Дві хвилини до повороту, кожен мовчався, Сараг зірвав на камері, а раптом почав говорити про себе, відповідаючи питання від невидимого співрозмовника, який я почув через навушники:

Ось що сталося в кінці:

Якщо ви подивитеся на весь процес створення новин, то це виглядає:

р.

Все починається з багатофункціонального виробничого відділу, де кожен виробник відповідає за свій напрямок. Враховуйте ситуацію, коли прибуває Віце-роя всієї Африки Мумбаса. Продюсер повинен знати заздалегідь, де і коли прийде цар, яку програму він буде мати, акредитувати фільмову бригаду (кореспондент, оператор, помічник оператора, транспорт і т.д.). Якщо під час візиту король робить важливу заяву, наприклад, що Африка починає досліджувати місяць, і телеканал буде потрібно експертам прокоментувати це, виробники гостя прийдуть до справи. Також кафедра має міжнародні виробники, виробники в Росії, країнах СНД і так далі, для кожного можливого випадку.

Всі вони сидять разом в одному великому і дуже шумному номері, де телефони постійно дзвонить, співробітники працюють навколо, а ноти приклеюються безпосередньо на скло моніторів.

Далі, коли все організовано, знімаючи себе відбувається, як я писав вище.

Повернувшись з поставленого завдання, оператор бере на себе матеріал «відправлення». Тут на комп'ютері приводиться футаж (XDcam диск або Ikegami жорсткий диск). Кожен використовує Далет, який дозволяє уповноваженим працівникам дотримуватись звіту на всіх етапах:

Габаритний зображення

У той час як матеріал дистильований, репортер пише текст, а потім затверджує його з головного редактора та редактора виведення, який є рідним динаміком і читає текст.

Він йде на сказати "чуйність". У апаратній установці роботи з звуком:

Потім відео кріпиться на тексті:

Кінцева версія звіту перевіряється режисером, після чого з'являється готова ділянка, яка направляється на «поворот», де вводиться в монтажний аркуш - який він буде йти, що випливає з чого, яка тема перша, яка остання і т.д.

Після того, як звіт потрапляє в плейлист (закінчення) телеканалу, він подається з апаратного та студійного блоку (АСБ). Таке ASB Росія Сьогодні 6 штук на 3 телеканалах. Радіоканал ведеться англійською, іспанською та арабською мовами. Кожен канал має власний хід, власні студії, агенції та оповідання. Детальніше я поясню, що в статті:

Найголовніший номер на телевізорі Harris (Harris) - це програма, як Dalet. Насправді, російською мовою, це апаратний ефір. Вивіски з усіх ASB приходять тут і формується остаточний сигнал, на якому накладаються логотип, графіка і ticker (виконувана лінія новин). Звідси, завершена картина надсилається на супутник, а потім потрапляє в наші телевізори:

Український

Категории

Смотрите также

Новое и интересное