Один день з поліцейською станцією. (17 зображень)

День роботи Івана Андрєєва починається в 9 ранку. Він приходить до відділу внутрішніх справ Чехова, де він отримує послугу зброї і доходить до ранкового плану. Далі він йде на його основу. Місто Чехова, як і будь-яке інше місто, розділене на розділи, і в кожному з них є сильні запаси поліції. Один сайт – 3-4 тис. осіб, 8 районів працюють з ними.

В основному робота району ділиться на папір і працює з населенням. Папірна робота займає більше половини часу, але ми попросили зробити винятком цього дня і показати нам сайт.

«Люди на сайті різні, деякі пропонують чай, вечерю, і є ті, хто сердитися в усьому світі, страшно піти на таку. й
- Чи впливає криза? Яким шляхом?
Перш за все, іноземні громадяни, які працювали на будівельних майданчиках, втратили свою роботу. Зростали роботи й крадіжки. Зараз багато людей не можуть знайти роботу, коли немає нічого, піти на злочин.

Побачити офіцер поліції, бабуся, щоб поділитися скаргами та проблемами. Більшість злочинів вчиняють під час п'яти. Нерідко сімейні скандали.
В одній сім'ї мама постійно б'є сина, вона називає міліцію, пише заяву, і наступного дня вона відчуває себе шкода за нього, бере заявку, і все повторює себе.
до Що робити?
до Якщо Ваші родичі хочуть. Наприклад, людина психічно хвора, і для лікування вона може бути відправлена тільки якщо родичі написати заяву, і вони не пишуться, шкодуючи. Ви повинні працювати з цими сім'ями в будь-який час.

317368

Щоб зробити відвідування несподіваним, район зазвичай викликає випадкову квартиру і просить відкрити двері. Немає ніхто не сказав ні. У багатьох поганих квартирах немає посередників.

Першим візитом був Миколай, служив 6 років для вбивства в 90-ті роки, випущених під амністію.
В принципі хороший чоловік, каже Іван, він був налаштований. Він був п'яний, кинувся, і в квартирі був корпс. П'ятеро зливається, і він пішов відповісти. Тепер протягом 2 років не можна знайти роботу, ніхто не хоче взяти кримінальний запис, особливо в цій статті. Я впевнений, що він не загинув, хороший чоловік.

Обхід квартир відбувається за планом, дільниця повинна проводити профілактичну розмову, після чого особа призначає, що поліцейський завершила роботу.

Поруч не тільки злочинці і п'ятниці, але і офіцер поліції зобов'язаний перевірити квартири людей, які мають дозвіл на перевезення зброї, чи зберігаються зброї в сейфі і т.д. Але це рутинні операції.

Іван їсть переважно в домашніх умовах. У ресторані можна пообідати. "Нормальна" їжа, як Іван сказав, був рідкісний похил. Я не знаю, як харчуватися. І ціни в їдальні, як в Дому.

Також обов'язки району включають перевірку медичних книг від торговців.
І сталося, що продавець не має медової книги, і він дає вам хабар, щоб закрити очі.
Я не можу повернути сліпу око. Хтось отруює, напишіть заяву, буде перевірити і все буде відразу ж поверхні, і я буду екстремальним.

А реєстрація будівельників.

Недавно було смішно. Спійманий Іван під час виклику девіаторів. Він приніс два з них до військово-доповнювального офісу, де вони були отримані і сказали: «О, це добре, що ви прийшли!» Ви також можете переглянути наші списки. Виходить, що замовлення було видано в армійські працівники МВС без вищої освіти.

Згідно з Іваном, люди дуже добре в окрузі. Побачивши його на вулиці, мій бабуся побіг і попросив мене побудувати ринок. Одна жінка попросила шлях бути поголені. Іван намагається пояснити, що не в його компетенції, але обіцяє передати запит до адміністрації.

Не хороші квартири.

Так звані «погані квартири» в кожній області. Зазвичай це dens, bardels, квартири алкогольних напоїв і люнатики. Ми були показані деякі з них.

Ми не допустили в першу погану квартиру. В ній живе літня леді, протягом 3 років вона збирала сміття на сміттєвих відвалах і привозить її в квартиру. стейч все над входом, сусіди скаржаться, але нічого не обійтися. Дослідник періодично відвідує бабуся, просить розбирати рубль. Її квартира відключена з електрики, і нещодавно з'явилася паводка, згідно з очевидами, сантехніка дуже довго прийшла до своїх почуттів після візиту до смітничого королівства. Після цього вода також була вимкнена. 4 місяці тому про метр сміття, тепер трохи менше. "Я боїтеся від щастя!" Під час нашого візиту, дід, який виглядав як BOMJ, помітив, він консультував господиню не дозволяти нам: закрити двері! Вони потребують вашої квартири, тому вони розбиваються!

І це ден. У таких квартирах район зобов'язаний піти тільки з партнером. Більшість поганих квартир можна визнати дверима, орендарів встановлюють вогонь і псують двері недбалих сусідів.

Тут живе жінка, вона має 2 держави: пити і кусити. Вона нещодавно мала чоловіка, який видається маленьким саном.
- Чому не приносити замовлення? - просить свого партнера Івана,
- Чому я можу очистити? Вона принесла своїх друзів тут завтра і викрутить її в 2 дні.

З точки зору закону, ви не зобов'язані відкрити двері до прецинкту, і він не має права вводити вас, навіть якщо він знає, що у вас є корпс і геройський завод у вашій квартирі. Багато «поганих» мешканців використовують це і просто не дозволяють району поріг. Але якщо двері відчиняються, він має право приїхати і перевірити квартиру.

р.

Ми були показані деякі погані квартири. Є собачі на дотик. Вона має десятки собак у своїй квартирі, запах неймовірний. І нічого не може зробити. Жінка психічно хвора, нехай її собаки йдуть в будь-яку точку, не відкриває двері. Поліція не має права розбити двері. Сусіди скаржаться і не хочуть говорити нікому.

Биндер.

Під час екскурсійної екскурсії на радіорепортажі затримали в сторону Івана — Биндера. На місцевому супермаркеті затримали пляшку горілки. По-перше, патруль ППС був названий, вони подали Биндеру до міцного, де вони почали реєструвати його. «В принципі, Біндер нешкідливий, – каже Іван: «не болить мухів!» Наш звичайний клієнт є алкогольним.

Біндер подарує весь час. Пляшка горілки змушена вкрасти своїх питих супутників, тепер він стикається до 3 років в тюрмі, або 15 днів, як суд вирішує. Він не зданий догляду, хоча.

Кожен дільник має норму. Він повинен мати один злочин, який вирішив на місяць і 20 адміністративних звітів. І не тільки 20, але 3 для п'яти святянізму, 2 для реєстрації і т.д. Якщо план не реалізований, поганий, позбавить премію. Якщо вона переповнена, занадто погана, то район не диліґентно запобігає нападам. Це ідеальний сайт з 20 адміністративних і одного кримінального справи на місяць.

Якщо план скасований, буде краще?
Звісно, тепер ми бачимо, що план не виконав, ми йдемо в парк і складаємо протоколи для людей, які п'ють. І якщо немає плану, ніхто не буде робити це свого роду речей. Яка точка нас перешкоджає злочину, а потім влада схвалила нас?

Іван працює з 9 по 19 годин, іноді затримується, часто доводиться працювати в вихідні та вночі. За свою роботу він отримує 20 000 рублів. Вона не одружена і не має планів почати сім'ю:
«З такою зарплатою неможливо. й
Багато людей звикли до поліцейського, що потрібно зробити, щоб запобігти поліцейським від прийняття хабарів?
- Пристойна зарплата.
- Скільки?
- Для нашого міста 50 000 рублів.

засупу