У Санкт-Петербурзі в 1909 році в Санкт-Петербурзі з'явилася перша поліція детективної собаки. Я був запрошений до Москви ЗКК МВ РФ.
Розплідник для 240 корпусів тепер містить 120 собак. На запитання про дизайн та двоповерхову голову відповіли:
Так дизайнери вирішили, що це все для них.
Найбільш стильний цинологічний центр вважається Донецьким. Правда, є тільки п'ятдесят корпусів, але є кухня, номери відпочинку, офіс ветеринарного кабінету, номер для підйому цуценят і навіть материнська палата, а газони прикрашають статуї чотириногих кров'яних пов'язаних з кров'ю.
У мене є враження, що є більш жіночі лікарі, ніж чоловіки. По суті, сорок відсотків.
р.
Виявляється, що форма кінологів не за статутом.
Коли поліцейський потрапляє в машину, що робить собаку? Право! Поставить обличчя де? Вона дрочить! Так працівник виходить до громадян, і в дуже каусальному місці мокра пляма і вовняного качка. Так вони йдуть в плямистості, як, затвердили його, але замовлення ще не було.
Іварі дуже гідні і чисті. Я бачив собаки-готелі, які були значно гіршими. На зиму вони закриваються шерстю і покривають соломкою.
Основна порода - німецька вівчарка, більшість з них. У нас є найбільш адаптований клімат.
Але є також Labradors і Rottweilers.
Для кожного собаки день виділяється по одному кілограму злого (зазвичай льодового крему рубець) і шість сотень грамів злакових. Якщо собака вимагає особливої їжі. Найпопулярніші Американські сухі продукти харчування PRO PAS.
- Чому він?
У цьому році вони здобули тендер і запропонували кращу ціну.
555183р.
Двомісячні цуценят! Мама в наступну ікру.
р.
р.
Один герой постійно спробував приклеїти голову в барах. Цього разу він зумів вийти на себе.
доб.
р.
Але потім тільки за допомогою «мама».
Найцікавіше для мене є демонстрації.
р.
Я не вразив. Собаки не кусаються з їх повним ротом, не стрибають з афару, закуску, переключають з одного боку в інший, відривають до команди.
Що навчаються собаки? OKD / ZKS, IPO?
- Відповідно до внутрішніх положень.
Ви розумієте, що після такого затримання людина буде травмувати?
Це спадщина радянських часів...
Я ніколи не в змозі дати єдиний приклад арешту собаки кримінального суду. Про те, як кінолог пішов з стежки сотень тисяч фунтів і прийшли, про лікарські засоби, але вони не змогли згадати про випадок затримання собаки в місті. Я не думаю, що наявність тварини та особи в уніформі достатньо для того, щоб паралізувати злочин. До речі, не існує універсальних собак. Це або лікарська бомба, стежка або патруль. Я відповів:
- Вибухи. Вони найсолодші істоти для людей, проте, а також для котів - вони зазвичай відчувають себе майстрами в канінному центрі. Собака не повинна відволікатися від них.
Ви коли-небудь мали собаку, що прикусила невинну людину?
до У своїй практиці немає.
до Що ми робимо?
Питання ніколи не відповів. Дійсно, про що попит від собаки, навіть якщо «первинні офіцери» дозволяють собі практично однаково.
Компанія Cynologic обслуговує автомобілі. Шість клітин, п'ять співробітників, кондиціонер, капюшон ...
- Чому виникає одна клітка всередині?
- Ну і уявіть, що собака травмується, тут його можна вихованець і ін'єкції можна зробити.
Є автомобілі, як це в кожному рахунках. У Москві подають близько шести сотень собак, крім чотириногих друзів повітряних, залізничних і водних перевезень, вони відносяться до інших відділів.
Шукаємо препарати. Після того, як на Іраксько-турецькому кордоні, мені довелося випробувати його по-перше. Після того, як автомобіль ми наймали водія таксі, собака підозрювала на погану. Як вона прогулялася по колу і зрізала кожну щілину в боронці, вона спочатку збивається на передній крило, а потім вибрав мій мішок. Дві години після рентгенівських променів автомобілів, брудні труси розкидані на тротуарі (соррі, немає ніде мити) і знімені сигаретні пакети, я зрозумів, скільки людей з особливими побутовими приладами і написом «NARKOTIK» на задній довірі собак.
Це правда, що бобнік не потрапив до машини, як це. Підняті руки вказують на виконання завдання.
Габаритний зображення
- Хашиш, обліковується він. Скільки грамів? Я шукаю пакет.
р.
Пошук вибухових речовин
Р
При виявленні вибуху собака дає ознаку. Вона не намагається показати місце. І це не на всіх, щоб уникнути подряпини автомобіля - вибухові речовини можуть відходити.
Перевірка TNT. Важкий чохол для собаки біля лужних батарей, бензину і навіть міцного вітру.
293352р.
Собаки, які навчаються на зброї, визначають її запахом гармати або гарматного масла.
Зареєструватися
Добермузика. Слабкий мій слабкий для цієї породи. Природно, я дізнався, що він був з.
р.
Бажаю, що мій вухо піднявся.
Теоретично, собака може працювати з будь-яким ручником собак, але на практиці вона працює тільки з власником. Цей собака є особистим, це також дозволено.
У Німеччині собаки присуджені медалі. У нас є спеціальні інструменти, які не передбачають стимулювання. Ну, можливо, собака буде отримувати щось і він буде ділитися ним з собакою. Так само з пенсією. Німецькі собаки залишають службу, гарантуючи їх старий вік, наші ж боби можуть лише сподіватися, що один з співробітників буде приймати їх до свого будинку.
р.