Довгий час їжі існує, тому багато пристрасних відварів про шкідливість здоров'я.

Важко, до тих пір, поки є швидка їжа, тому багато пристрастей про шкідливість здоров'я. На телебаченні було написано більше десятків книг та тисяч статей на цій темі.

В свою чергу, представники мереж швидкого харчування намагаються відреагувати себе в будь-який спосіб, вводити салати, йогурти і фрукти в меню. Вони друкують номери калорій і переконують їх невинності своїх чудових гамбургерів. І останнім часом журналісти і блогери все частіше запрошуються на роботу, щоб вони особисто побачили, що їхні бункери найкраще в світі, і немає нічого, але 100% м'яса в котлетах.

Довгий час їжі існує, тому багато пристрасних відварів про шкідливість здоров'я.

Цього разу ми запрошували в італійську компанію MARR RUSSIA, де виробляється 100% всіх марок яловичини для ресторанів McDonald's в Росії.

MARR RUSSIA – незалежна італійська компанія, яка подає величезну різноманітність продуктів в мережі швидкого харчування, готелях і ресторанах Росії.

Для McDonald's, вони роблять абсолютно всі яловичі патти для російських ресторанів. Сьогодні, близько 251 з них, і вони зайняти майже 25,000 осіб. Найдалеко знаходиться в Тюмені і в усіх містах на схід ще не "макодадна".

Найбільший McDonald’s в світі до недавнього часу був ресторан на Пушкінській в Москві. Зараз він залишається найбільшим в Європі і найбільш відвідуваним в світі 118 країн, де присутній фастфудний гігант. У Росії близько 900 000 осіб відвідають Макдакс на добу.

Одним з основних особливостей російського ринку є відсутність франшизи для відкриття ресторану. Всі динери безпосередньо належать компанії. У більшості інших країн можна відкрити франшизу McDonald’s. Наше управління боїться, що рівень сервісу може знизитися, і якість буде легко контролювати.

Центральний офіс, де рецепти виготовляються в Мюнхені. У Росії McDonald’s є величезною кількістю постачальників, які роблять порції, бункери, соуси для них на різних рослинах, вирощують овочі та ін. Морські вироби приходять з Норвегії, Сантани та інноватора картоплі з Польщі (50,000 тонн на рік). Все це йде в ресторан, інгредієнти поєднуються і... "Безкоштовний реєстр готівки!"

Наша екскурсія на виробництво м’яса розпочалася з того, що представник компанії «Маруся» заявив, що фотографування все-таки категорично заборонено. Після переговорів з директором компанії, можна було отримати дозвіл на пагон, підпорядковуючи їх затвердженням всіх зображень.

Заходи безпеки тут є ядерним об'єктом. У будь-який час люди в костюмах м'ясо можна побачити тільки через кулястійне скло, під прицілом лазерних променів.

Перед тим як вийти на виробництво, працівники знімають всі ювелірні вироби і кладуть в спеціальні міні-сейфи.

Коли ви думаєте про те, що зараз ви побачите місце, де заготовки по всій країні, уявіть гігантські зали з десятками ходових стрічок з тисячами напівфабрикатів.

По суті, все вийшло набагато більш скромніше, ніж уявлялося. Все відбувається в двох основних номерах. У першому номері є дві основні установки. Одна для фаршу фаршу. Дві стрічки подають м'ясо: перші - свіжі, російські виробництва, другий - заморожені, іноземні.

М’ясо наших худих корів дуже низьке в жирі (близько 8%). Таким чином, 20% жиру, необхідного за рецептом, привозять на чужорідне м'ясо. 70% м’ясних і 30% м’яса корова. До речі, через м'ясо м'яса, Південь американці розглянуть наші гамбургери без смаку. І ми знайдемо своїх гамбургерів занадто запахом з протилежної причини.

Заморожені.

Складання на цих двох стрічках м'ясо подрібнюється і поєднується в однорідну масу в пропорції 50 \ 50. Він чекав на нього.

М'ясо підкладки і чекаєте взяти на наступний автомобіль, який перетворить його в краватки.

Довгий час їжі існує, тому багато пристрасних відварів про шкідливість здоров'я. р.

Основними словами у виробництві є безпека та якість. Температура м'яса фаршу не повинна підніматися вище певної температури. За допомогою спеціальної особи не менше спеціального пристрою.

Очікується за свою чергу, фарш навантажується в формувальну машину, яка робить дві різні товщинні котлети.

Довгий час їжі існує, тому багато пристрасних відварів про шкідливість здоров'я. 3400 р.

А -- барабанний рулет! Тут вони є, для всіх Росії.

З очевидною мініатуризації виробництва, близько 1,000,000 котлетів (близько 70 тонн) виходить з цієї лінії щодня! Що повністю охоплює попит всіх російських шанувальників швидкого харчування від McDonald’s. На ніч нічого не працює, все обладнання миється і перевіряється.

Є два металодетектори на виробничій лінії, які переконайтеся, що нічого не потрапляє в м'ясо.

Всі котлети проходять через замерзання і з'являються в наступному приміщенні, де вони упаковані в спеціальні коробки.

Товсті і тонкі.

Спеціально підготовлені люди в космічних костюмах контролюють процес.

Ось пристойний шум тут, і так це все в навушниках з антенами. Залізні автомобілі, люди в білих костюмах, яскраве червоне м'ясо, антени на голові - в цілому, потім навіть пам'ятки :

Висувні ящики подаються з окремого приміщення.

Інші машини в кінцевому підсумку запакують все і відправляються на відправлення.

І звичайно, ми подивимося на лабораторію, де якість м'яса постійно перевіряється.

Тож процес, звичайно, неймовірно простий. М’ясо вже посолити і поперчити «в місці». Згідно з співробітниками Макдональда нічого не додається.

Вони сказали, що було стільки цукру в бункері, як було в шматочку торта. Це робиться для того, щоб під час випікання скоринки утворилися і з'явився необхідний пишник.