973
Що в російській свідомості
Фінський журналіст телеканалу YLE Anna-Lena Lauren написав книгу з аналізом сучасного життя Росії. Лорен жив у Росії на тривалий час і написав про свої погляди з точки зору загального почуття цивілізованої європейської жінки.
Про заголовок книги автор вважає, що в ній немає нічого образу. Це можна порівняти з французьким виразом Ільса сонотом. Вони божевільні. Але добре. й
Ось вибір котирування з цієї книги:
Можливо, найпривабливіший секрет Росії: Жінки не слабшають, ніж чоловіки. Але ніхто не сказав чоловіка про це.
Росія має велику кількість красивих, добреосвічених, компетентних жінок і недоліків неприпустимих робочих чоловіків.
Бути однією дівчиною в Росії не в найменших порошках.
Жінки повинні бути власними кам'яними стінами. Без них, Росія вирушила довго. Росія є найгарнішою країною. Росія є irrational, тягарним, шляховим, компламентом, застарілим, симпатичним і пуповинним, щедрим, болючим, вирокуючим - але все ще є сприйнятливий.
Моя російська друзі говорять дуже мало про SS. Ліжко експлуатує чоловіків і дружців не є темою для обговорення того ж ступеня, як, наприклад, у Фінляндії. Нерозчинна таємниця: чому російські жінки витрачають стільки енергії на пошук сексуальних і ніколи не говорять про секс?
Деякі стверджують, що російська жіноча сукня, як простати. Не вірно. Ось тут.
Я ніколи не бачив. Це досить натуральний, що в країні екстремальних має бути багато дівчат, які вважають, що спідниця повинна ледь покрити своїми брюками. Навіть при мінусових температурах.
Російське суспільство продемонструвало чоловічу хаувінізм і невдовзі. Наприклад, це нормально написати рекламу вакансій: «Дітейль необхідний, жінка, до 25 років віку, висота не менше 175 см. й
Самі жінки рідко протестують. Вони не розуміють, що насправді хоче рух прав жінок. «Ми вже командуємо чоловіків. Рекомендувати чоловіка, який він приймає рішення.
Суцільність російських чоловіків незрівнянна. Підставка для друзів - справа на честь. Він не є великим гріхом, щоб зрадити дружину, щоб зрадити другу - це не пробачається.
Більшість російських чоловіків дуже галантні. У відпустці в Фінляндії я дуже дратував ці жахливі непарні і неуважні фінські чоловіки, які на поїзді дозволяють мені виштовхувати важкі сумки на полиці самостійно. Це просто неможливо в Росії.
Не турбувати мене, коли російська людина тримає свої двері або сплачує за чашку кави – це просто полоненість, ніхто не збиратиметься мати з собою. Я більше не наполягаю, що я буду платити себе... - нічого, але аргумент, це не призведе до ... Жінки, які не завадили їй гроші, не виступають проти скандинавської рівності. Російська людина не зрозуміє її поведінку. Він тільки зашкодить і плутати.
(Це неповна цитата з норвезької людини, але вона все ще цікава: російські жінки оселилися в маніпуляційних чоловіків.) Так як чоловік міцний і більш незалежний, необхідно встановити якомога більше пасток на нього. Російські чоловіки знають це і нехай не порушують. Іноземці, з іншого боку, занадто раціональні і наївні. Не знаю, як «прочитати» поведінку своїх російських подруг і швидко потрапити в підбори.
На вечері чоловіки завжди п'ють жінкам.
демократія Росії звернулася з того, як Путін прийшов до влади – це факт, і нічого не можна зробити.
Громадяни не розуміють, чому вони повинні служити суспільством, яке не обслуговує їх. Державні та комунальні працівники глибоко занурюються, і їх єдина робота полягає в тому, щоб піклуватися про власний приріст і крадіжку стільки ж, скільки вони можуть.
Опозиційні демонстрації пригнічують таким же чином: загальна кількість поліцейських і спеціальних сил не менше дорівнює кількості демонстраторів.
З усіх потенційних спадкоємців на престол, Медведєв є найсучаснішим: він навчився працювати з iPhone в той час, коли неможливо було купити ліцензійну модель в Росії.
Мій старий Nokia 6310, кращий Nokia коли-небудь зробив, викликає дивну реакцію: Чому іноземний журналіст, який проходить разом з моделлю з десятиріччям? Роз’яснення щодо того, що я ніколи не бачив телефон з таким тривалим акумулятором. Не про практичні заслуги телефону, це про те, як ви шукаєте
У Фінляндії люди намагаються дати вам двадцять центів, якщо вони приймають сигарету. Останній (про сигарети) може приводити росіяни в стопор.
Якщо черга підкреслена, паспортні працівники не намагаються працювати швидше або за допомогою колег. Нехай люди стоять. Приїжджайте!
Москва – це несерйозне місто, де люди борються за виживання і стурбовані тим, що гроші. Кожен в страшному поспіху... Нью-Йоркці не турбують на бокових ділянках.
Ви приїжджаєте на відпочинок в Гельсінкі і раптом помітили, що кожен в цьому місті змінює. Повністю неприпустимо і практично нудно.
Кожен в Росії знає, що більшість поліцейських хочуть одного: гроші. Всім відомо, що вони шукають когось, щоб звільнити гроші, тому чому звертайте увагу на те, що вони говорять? І оскільки все може бути погодженим в Росії, єдине питання – розпочати переговори.
Лена вважає, що вона була захищена для оплати трьохсот євро інструктору, який поділиться завантаженими з його контактними особами в міліції, і, таким чином, надає Лену ліцензію водія. Це ніколи не сталося, що ви можете отримати ліцензію тільки шляхом навчання, як їздити - це набагато простіше платити за іспит.
У Росії стає політиком бізнес-концепції.
Комунікація в Росії так важлива, що зовнішні обставини не мають значення. Кілька разів я мав можливість обсмажити барбекю в холоді і в дощі – якщо ми вирішили піти в парк для шашликів, ми робимо так, незалежно від вагітнів погоди. Папа вологий? Підібрати мішок! Заморожені? Пити горілку і співати.
Росія, яка хоче пити горілку, ви зрозуміли, що він дружній. Найкращий спосіб зробити друзів разом. Відправлення можна побачити як прямий образ, знак, який ви не хочете бути друзями.
Немає покупки, що не дуже мало мити.
Посміття, сміхання, блювотні рухи, крілінг або життя - це мова, яка росіяни краще розуміють, ніж Finns.
росіяни збираються провести наступну тисячу і дві сотні років, намагаючись зрозуміти своє існування. Неприємний курс.