1139
Зйомка рекламних роликів
У суботу телеканал Росії вийшов новий відео «Морінг Росії», на якому я колись відвідав. Погляньте на це, ви, ймовірно, сподобається. Якщо вам подобається, погляньте на мої фотографії.
Ну, якщо з якоїсь причини ви не любите відео (хоча я чесно здивує це), то подивіться на фотографії будь-яким чином, є дуже хороші, особливо до кінця. :
Однією з основних персонажів зйомки стала це диво техніки.
Але звичайно він не один. Або не так багато його. У короткі зняли ведучі «Морнінг Росії»
, Україна
Це було зроблено в красивому білому стилі.
Я збираюся розділити мій звіт на частини, тому що я, ймовірно, не буду отримувати спільну історію про зйомки сьогодні :
Частина перша: Техніка
На комплекті в студії використовується море всіх видів обладнання, приладів освітлення, вентиляторів та ін. І вони все дуже фотоген :
Кошик
Я завжди заданий, що для того, щоб стріляти з тролейбуса, студія приніс і прокладав реальні рейки. Виявилося, що техніка здавна ступила вперед. І тепер рейки укладають не залізо, але гумові, схожі на високовольтний кабель. І дизайн коліс, відповідно, зовсім не так само, як і в поїздах :
І це фанат, який робить волосся зірок красиво літати в вітрі. Потужний :)
І трохи більше.
, м. Київ
Р
Частина друга: Модератори
Ведучі виявилися досить простими людьми, без зайвих понтів, один з них прийшов, щоб стріляти на мікроавтобусі.
03039, Україна
р.
Ця спідниця, яка знаходиться на Ірині Муромцевої, костюмер зшивається на ніч, прямо до зйомки.
Було весело.
Габаритний зображення
Частина 3: Студія
фуршет
вона костюмер.
р.
З висоти півень
Пропси
У процесі зйомки білого фону посередині дня стає не так білим.
3610Р. 4200Р.
Так ви повинні пофарбувати її.
Це виглядає так:
Є щось японське в цій картині :
Частина 4: Стрільба
Знайти правильний план
6650.00 р.
Світло
Буває.
р.
Робота стресова, але ще раз нап'ятувати чай.
Габаритний зображення
Деякі люди не мають нічого спільного.
8077689
Ну, якщо з якоїсь причини ви не любите відео (хоча я чесно здивує це), то подивіться на фотографії будь-яким чином, є дуже хороші, особливо до кінця. :
Однією з основних персонажів зйомки стала це диво техніки.
Але звичайно він не один. Або не так багато його. У короткі зняли ведучі «Морнінг Росії»
, Україна
Це було зроблено в красивому білому стилі.
Я збираюся розділити мій звіт на частини, тому що я, ймовірно, не буду отримувати спільну історію про зйомки сьогодні :
Частина перша: Техніка
На комплекті в студії використовується море всіх видів обладнання, приладів освітлення, вентиляторів та ін. І вони все дуже фотоген :
Кошик
Я завжди заданий, що для того, щоб стріляти з тролейбуса, студія приніс і прокладав реальні рейки. Виявилося, що техніка здавна ступила вперед. І тепер рейки укладають не залізо, але гумові, схожі на високовольтний кабель. І дизайн коліс, відповідно, зовсім не так само, як і в поїздах :
І це фанат, який робить волосся зірок красиво літати в вітрі. Потужний :)
І трохи більше.
, м. Київ
Р
Частина друга: Модератори
Ведучі виявилися досить простими людьми, без зайвих понтів, один з них прийшов, щоб стріляти на мікроавтобусі.
03039, Україна
р.
Ця спідниця, яка знаходиться на Ірині Муромцевої, костюмер зшивається на ніч, прямо до зйомки.
Було весело.
Габаритний зображення
Частина 3: Студія
фуршет
вона костюмер.
р.
З висоти півень
Пропси
У процесі зйомки білого фону посередині дня стає не так білим.
3610Р. 4200Р.
Так ви повинні пофарбувати її.
Це виглядає так:
Є щось японське в цій картині :
Частина 4: Стрільба
Знайти правильний план
6650.00 р.
Світло
Буває.
р.
Робота стресова, але ще раз нап'ятувати чай.
Габаритний зображення
Деякі люди не мають нічого спільного.
8077689