1146
Автор: Ян Валетов Питання та відповіді
Я особисто обрала Україну.
Неприємні компроміси можуть згасити ворогів. Непереносимість у видах полягає в тому, щоб перевести друзів.
Для тих, хто все одно заперечує необхідність прослуховування різних видів: Ласкаво просимо до нової реальності.
Як ми працюємо разом, або Крим буде першим кроком до повного розколу країни. Здавалося б, що плани Путіна йдуть далі, ніж анексування півострова.
Сьогодні Я прочитав лист про підтримку Союзу письменників РФ за дії президента Путіна.
www.rospisatel.ru/pismo-sp-ukr.htm
А. Курков запросив мене, чому я не приєднався до Ю.В., і я відповідав, що до тих пір, поки українська Ю.В. очолювала двосторонній скраб Яворівський, його нога не буде.
Сьогодні я вирішив на іншому об'єднанні.
Все, що я повинен зробити, це добре, щоб Пенн клуб.
Письмені – такі письменники.
Цікаво, де читати листи німецьких письменників про австрійські Аншлус або повернення Суденланду? Дуже цікаво прочитати щире затвердження Адольфа Елоіковича.
Він завжди здавалося мені, що це обов'язок письменника в мирний час бути в опозиції до влади - хвора совість тільки болить. Обов'язок письменника – звернення до людей, до народу, а не намагатися вірно смоктати на пенсії, дачі і порядку.
Мита письменника не вірить пропаганду, але розуміти ситуацію і розповісти правду, навіть якщо це неприємно зробити.
Ну, Бог судить вас всім, колегам.
Я знаю, що я буду давати руку після цього. Я дуже вдячний їм.
Решта ви маєте гарну подорож. У вас є ваш шлях, у мене є мій.