Студія Артемія Лебедєва

Головний офіс студії Artemy Lebedev – це ще один музей старих речей. Є десятки старих телевізорів, сотні радянських таблеток, швейних та машинобудівних, плакатів, страв, вуличних знаків, автомобільних знаків і тисяч дизайнерських виробів різного віку. Офіс 10 років, але він постійно змінюється. Кожен день з’являються нові експонати, співробітники студії перетворюють простір навколо них. Якщо ви приїжджаєте до студії в місяць, це буде різним. Я зафіксував стан офісу.

Студія була заснована в 1995 році і була спочатку названа "WebDesign", і отримала свою назву в 1998 році. У відповідності з його правилами майстерня не працює з фізичними особами, а також з політичними, релігійними організаціями та свердловинами. Девіз компанії «Дизайн врятує світ. й

Головний офіс студії знаходиться в Москві на газетному провулку, тут студія переїхала 10 років тому.

01. Мар На в'їзді є телефонний стенд, який був спеціально доставлений з Англії, до речі, спочатку він був зеленим, в червоному він був пофарбований в студію. На в’їзді також є велосипеди працівників.

02. Мар Відомі стіни з фотографіями відвідувачів студії взяли на поляроїд. Стіна припинила вирощувати, коли камери збігаються. У центрі є фото Ілля Лагутенко.

03.03.2014 р. На першому поверсі конференц-залу, де клієнти отримують.

04.03.2014 р. Щоб зробити це нудно для менеджерів, щоб обговорити переговори, для них була придумана невелика гра.

_ Новини

05. Мар Дизайнер

06. У Номер sysadmin, прямо на поверсі, є інструментом, який вирішує багато питань.

Також на першому поверсі є багато недорогих номерів, в яких розташовані різні менеджери.

Я не пам'ятаю точно, хто сидить в цьому офісі, але відповідно до дизайну, програмістів. До речі, працівники самі прикрашають свої офіси, а для Лебедєва часто відкриваються нові дизайнерські рішення своїх підлеглих.

«Ми хочемо, щоб ми були. Ми робимо те, що ми думаємо правильно. Ми побачили всі корпоративні цінності, які збираються разом в труні. Ми вносимо всі нагороди в туалеті. Алергічні фрази «реативне рішення» та «оптимізація бізнес-процесів».

Основна частина студії розташована на п'ятому поверсі, все найцікавіше тут. Апарт-готель – музей старої.

Головний зал. Тут, як фотостудія, так і склад товарів для магазинів, були вилучені листи «Д» і «К» з дитячого світу до реконструкції.

Габаритний зображення

Один з стін прикрашений фрагментом схеми московських метровних ліній багато років.

В даний час в студії працює 250 осіб. Єдина причина може бути відхилена робота, відмінна від професійних якостей.

р.

Студія налічує понад 40 старих телевізорів у своїй колекції, багато з яких працюють.

Артемі сколі дизайнера.

р.

р.

р.

Вхід до офісу Лебедєва.

Перегляд з іншого боку.

р.

. - Чому ви не робимо інтерв'ю?

- Все, що я можу сказати через мій блог. Інтерв'ю - відходи часу. Я не маю декоративної функції на роботі, тому я заощаджу час. Крім того, всі журналісти притулку.

(доб. 309)

На полицях величезна колекція елементів вуличного дизайну, старих страв, схем, прийомів, книг і багато іншого. Мідні кільця є фрагментом старої стелі аеропорту «Шереметієво-2», тепер він заміняв дешева підвісна сітка, ознака «Передача» видно праворуч. Більшість експонатів Лебедєва дають читачам щось приносить себе. Знак переходу з Єгорьевського.

р.

«Я не боїться бути половиною години пізнішого для зустрічі – поки людина чекає мене в офісі, він зайнятий голодомором на тонні щита, розміщеного на полицях». ?

Великий файл, тут невеликі експонати викладаються на полицях. Наприклад, метро переходить, військові квитки, правила руху, значки, листівки, блокноти, банкноти, паспорти, кредитні картки, сигарети тощо.

до

Сніданок подається в 5 ранку і на сніданок, коли кожен поїдає обід.

Художній керівник Людмила Бистроновського. Він має 1,214 версій "Літо часу" на своєму комп'ютері.

р.

до Що ви зателефонуєте в студії?

- Я використовую для випадкового використання в студійній поштовій скриньці "Пунізинг Батманського кола релевансу Hate з Fire Sword." Але ті дні довго забуті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Для працівників в студії є невелика кафе, ціни нижче, ніж в їдальні Державної Думи. Оплата картки.

Головний каваман

Чи часто зустрічаються люди на вулицях?

- Нерідко, але я недавно блогував запитати не знаю, припинив. Коли ви перебуваєте в машині, деякі люди фотографують на своєму телефоні.

до Чи є у вас вороги?

- Не в житті. Чому не любити мене? Я дизайнер, я зробив нічого неправильного для будь-якого. Одного разу на форумі війни людина може розгорнути, а потім виходити зовні і відразу охолодити.

до Що ви ніколи не мали неприємних зустрічей?

- Нещодавно я сидів у кафе на літній ганку, п'яте каву. Я бачу хлопця, що приступає і віджимає своїх кулак. Як виявилося, він не схожий на пост, де я написав «Факс нагадує мене з кимось» і був фото з імені користувача користувача. Чоловік не розумів жарту, думав, що всі 5,000 коментаторів сміхалися на нього, видали свій журнал, 2 роки дуже хвилювалися. Я хотів би пояснити, що це був жарт, майже як дзеркало, і ніхто не сміється.

Зареєструватися

«Ви не можете зробити хороший дизайн або написати хорошу програму, коли таблиця закривається, телефон не працює, і кава смоктати. й

Стіна, де персонал висить свою домашню роботу, то всі обговорюють результат.

Номери, де промисловці сидять не можна видаляти, ескізи нових розробок всюди. Це коробки студійних виробів прес-форм.

до Яка з ваших продуктів продається краще?

- Чашки і Ridibundus.

до Яким не було жити до ваших очікувань?

- Я кохав проект, але люди не купують його.

Кілька мобільних телефонів.

191794

й І ось графічні дизайнери.

Місце на балконі - це нещастя. Недавні 3 співробітники, які сидять на ньому. Новий власник, Lesha Luri, не дискурований, говорить про роботу тут добре, є ще 2 способи.

Щоб зменшити витрати, Лебедєв грає з працівниками різних настільних ігор на заробітній платі.

Грати

І він виграє! Після всього, сидіння на балконі не задоволені.

Це перший Ridibundus, який китайський відправив для затвердження, він має жахливі пластикові очі і приховує шкіру.

У номері графічних дизайнерів все яскраво і яскраво.

р.

р.

У той час як я був зйомки студії, тема постійно підійшов колективом і зустрівся, багато хто з яких він бачив вперше, хоча він стверджує, що він точно знає половину.

Початок дня в студії о 12:00, але можна приїхати в будь-який час, в туалетах лежать зубні щітки.

Бібліотека студії.

537962

Пробудження нової студії продуктів буде 2 наклейки.

А потім все залежить від вашої фантазії, тема обіцяє провести конкурс на найбільш оригінальну програму.

р.

У лобі перед офісом є величезний глобус, ймовірно, на якому він вибирає нові країни, щоб подорожувати, поки він відвідав 106 країн.

Недавній Тема з Ludwig вирішила схуднути і зробити ставку. В умовах, необхідно втратити 5 кг щомісяця. Втрата буде оплатити $ 2000.

засупу