Студія Артемія Лебедєва

Головний офіс студії Artemy Lebedev – це ще один музей старих речей. Є десятки старих телевізорів, сотні радянських таблеток, швейних та машинобудівних, плакатів, страв, вуличних знаків, автомобільних знаків і тисяч дизайнерських виробів різного віку. Офіс 10 років, але він постійно змінюється. Кожен день з’являються нові експонати, співробітники студії перетворюють простір навколо них. Якщо ви приїжджаєте до студії в місяць, це буде різним. Я зафіксував стан офісу.

Студія була заснована в 1995 році і була спочатку названа "WebDesign", і отримала свою назву в 1998 році. У відповідності з його правилами майстерня не працює з фізичними особами, а також з політичними, релігійними організаціями та свердловинами. Девіз компанії «Дизайн врятує світ. й

Головний офіс студії знаходиться в Москві на газетному провулку, тут студія переїхала 10 років тому.

01. Мар На в'їзді є телефонний стенд, який був спеціально доставлений з Англії, до речі, спочатку він був зеленим, в червоному він був пофарбований в студію. На в’їзді також є велосипеди працівників.

Студія Артемія Лебедєва

02. Мар Відомі стіни з фотографіями відвідувачів студії взяли на поляроїд. Стіна припинила вирощувати, коли камери збігаються. У центрі є фото Ілля Лагутенко.

Студія Артемія Лебедєва

03.03.2014 р. На першому поверсі конференц-залу, де клієнти отримують.

Студія Артемія Лебедєва

04.03.2014 р. Щоб зробити це нудно для менеджерів, щоб обговорити переговори, для них була придумана невелика гра.

Студія Артемія Лебедєва _ Новини

05. Мар Дизайнер

Студія Артемія Лебедєва

06. У Номер sysadmin, прямо на поверсі, є інструментом, який вирішує багато питань.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Також на першому поверсі є багато недорогих номерів, в яких розташовані різні менеджери.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Я не пам'ятаю точно, хто сидить в цьому офісі, але відповідно до дизайну, програмістів. До речі, працівники самі прикрашають свої офіси, а для Лебедєва часто відкриваються нові дизайнерські рішення своїх підлеглих.

Студія Артемія Лебедєва

«Ми хочемо, щоб ми були. Ми робимо те, що ми думаємо правильно. Ми побачили всі корпоративні цінності, які збираються разом в труні. Ми вносимо всі нагороди в туалеті. Алергічні фрази «реативне рішення» та «оптимізація бізнес-процесів».

Студія Артемія Лебедєва

Основна частина студії розташована на п'ятому поверсі, все найцікавіше тут. Апарт-готель – музей старої.

Студія Артемія Лебедєва

Головний зал. Тут, як фотостудія, так і склад товарів для магазинів, були вилучені листи «Д» і «К» з дитячого світу до реконструкції.

Студія Артемія Лебедєва Габаритний зображення

Один з стін прикрашений фрагментом схеми московських метровних ліній багато років.

Студія Артемія Лебедєва

В даний час в студії працює 250 осіб. Єдина причина може бути відхилена робота, відмінна від професійних якостей.

Студія Артемія Лебедєва р.

Студія налічує понад 40 старих телевізорів у своїй колекції, багато з яких працюють.

Студія Артемія Лебедєва

Артемі сколі дизайнера.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Вхід до офісу Лебедєва.

Перегляд з іншого боку.

. - Чому ви не робимо інтерв'ю?

- Все, що я можу сказати через мій блог. Інтерв'ю - відходи часу. Я не маю декоративної функції на роботі, тому я заощаджу час. Крім того, всі журналісти притулку.

Студія Артемія Лебедєва (доб. 309)

На полицях величезна колекція елементів вуличного дизайну, старих страв, схем, прийомів, книг і багато іншого. Мідні кільця є фрагментом старої стелі аеропорту «Шереметієво-2», тепер він заміняв дешева підвісна сітка, ознака «Передача» видно праворуч. Більшість експонатів Лебедєва дають читачам щось приносить себе. Знак переходу з Єгорьевського.

Студія Артемія Лебедєва

«Я не боїться бути половиною години пізнішого для зустрічі – поки людина чекає мене в офісі, він зайнятий голодомором на тонні щита, розміщеного на полицях». ?

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Великий файл, тут невеликі експонати викладаються на полицях. Наприклад, метро переходить, військові квитки, правила руху, значки, листівки, блокноти, банкноти, паспорти, кредитні картки, сигарети тощо.

до Студія Артемія Лебедєва

Сніданок подається в 5 ранку і на сніданок, коли кожен поїдає обід.

Студія Артемія Лебедєва

Художній керівник Людмила Бистроновського. Він має 1,214 версій "Літо часу" на своєму комп'ютері.

до Що ви зателефонуєте в студії?

- Я використовую для випадкового використання в студійній поштовій скриньці "Пунізинг Батманського кола релевансу Hate з Fire Sword." Але ті дні довго забуті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Студія Артемія Лебедєва

Для працівників в студії є невелика кафе, ціни нижче, ніж в їдальні Державної Думи. Оплата картки.

Студія Артемія Лебедєва

Головний каваман

Студія Артемія Лебедєва

Чи часто зустрічаються люди на вулицях?

- Нерідко, але я недавно блогував запитати не знаю, припинив. Коли ви перебуваєте в машині, деякі люди фотографують на своєму телефоні.

до Чи є у вас вороги?

- Не в житті. Чому не любити мене? Я дизайнер, я зробив нічого неправильного для будь-якого. Одного разу на форумі війни людина може розгорнути, а потім виходити зовні і відразу охолодити.

до Що ви ніколи не мали неприємних зустрічей?

- Нещодавно я сидів у кафе на літній ганку, п'яте каву. Я бачу хлопця, що приступає і віджимає своїх кулак. Як виявилося, він не схожий на пост, де я написав «Факс нагадує мене з кимось» і був фото з імені користувача користувача. Чоловік не розумів жарту, думав, що всі 5,000 коментаторів сміхалися на нього, видали свій журнал, 2 роки дуже хвилювалися. Я хотів би пояснити, що це був жарт, майже як дзеркало, і ніхто не сміється.

Студія Артемія Лебедєва

Зареєструватися

Студія Артемія Лебедєва

«Ви не можете зробити хороший дизайн або написати хорошу програму, коли таблиця закривається, телефон не працює, і кава смоктати. й

Студія Артемія Лебедєва

Стіна, де персонал висить свою домашню роботу, то всі обговорюють результат.

Студія Артемія Лебедєва

Номери, де промисловці сидять не можна видаляти, ескізи нових розробок всюди. Це коробки студійних виробів прес-форм.

до Яка з ваших продуктів продається краще?

- Чашки і Ridibundus.

до Яким не було жити до ваших очікувань?

- Я кохав проект, але люди не купують його.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Кілька мобільних телефонів.

191794

Студія Артемія Лебедєва

й І ось графічні дизайнери.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Місце на балконі - це нещастя. Недавні 3 співробітники, які сидять на ньому. Новий власник, Lesha Luri, не дискурований, говорить про роботу тут добре, є ще 2 способи.

Студія Артемія Лебедєва

Щоб зменшити витрати, Лебедєв грає з працівниками різних настільних ігор на заробітній платі.

Студія Артемія Лебедєва

Грати

Студія Артемія Лебедєва

І він виграє! Після всього, сидіння на балконі не задоволені.

Студія Артемія Лебедєва

Це перший Ridibundus, який китайський відправив для затвердження, він має жахливі пластикові очі і приховує шкіру.

Студія Артемія Лебедєва

У номері графічних дизайнерів все яскраво і яскраво.

У той час як я був зйомки студії, тема постійно підійшов колективом і зустрівся, багато хто з яких він бачив вперше, хоча він стверджує, що він точно знає половину.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Початок дня в студії о 12:00, але можна приїхати в будь-який час, в туалетах лежать зубні щітки.

Студія Артемія Лебедєва

Бібліотека студії.

Студія Артемія Лебедєва

537962

Пробудження нової студії продуктів буде 2 наклейки.

А потім все залежить від вашої фантазії, тема обіцяє провести конкурс на найбільш оригінальну програму.

У лобі перед офісом є величезний глобус, ймовірно, на якому він вибирає нові країни, щоб подорожувати, поки він відвідав 106 країн.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

Недавній Тема з Ludwig вирішила схуднути і зробити ставку. В умовах, необхідно втратити 5 кг щомісяця. Втрата буде оплатити $ 2000.

Студія Артемія Лебедєва

Студія Артемія Лебедєва

засупу