Ерік Мусабані

Найшвидший купальник на відстані 100 м в історії Олімпійських ігор. Його рахунок 1.52.72.

І це зробив його одним з героїв Сіднейських Олімпійських ігор, кожен був просто шокований його неприпустимим пороги, що межує з бодінням - під час купання він спробував зберегти кілька разів. У своїй батьківщині в Екваторіальній Гвінеї навчався кілька разів в басейні готелю під керівництвом одного з іноземних гостей. Він навчився плавати і вирішив конкурувати на Олімпіаді. Зовсім цікаво, він завоював свій купівель, як два інших конкурсантів були дискваліфіковані для помилкового старту.

(доб. 3)

У 2001 році Ерік знову вирішив взяти завоювання синіх треків і взяти участь у чемпіонатах світу в Фукуокі, він лебідь 50 м в 31.88, уповільнити вітрила Глин Тонг від Антигуа (37.75 секунд - абсолютний час), Карлос Нотарянні з Маршаллових островів і Самоану Джошуа Роберт Марфліт. Однак після закінчення Мусамбані виглядали вгору: "Я хотів би поплавати з 30 секунд." Коли я був навчання в Барселоні, я зробив його в 29 секунд і сьогодні я тільки показав 32. Я змінив свій стиль плавання з тренером Карлос Сантос. Я зараз імітую Олександр Попов.

У 2004 році Афінські Олімпійські ігри не змогли брати участь у візових питаннях. На даний момент він поліпшив його результат на 100 метрів до 57 секунд, що, як правило, не поганий для аматорського плавця.

р.

Відео by Eric Musambani (3 фото)

Дивитись більше відео! Відео коди для вставки Завантажити відео на мобільний