Визнання в галузі науки і техніки

Цікаві прогнози про наше майбутнє

У майбутньому комп’ютери зважать не більше 1,5 тонн. ПопулярніМеханіка, 1949

Я думаю, що ми знайдемо попит на п’ять комп’ютерів на світовому ринку. Томас Ватсон, Директор IBM, 1943

Я проїду цю країну і поспілкувався з найрозумнішими людьми, і я можу запевнити вас, що обробка даних є лише фадом, який прослужить не більше року. – Пентійський зал, 1957

«Що таке?» – Відділ розширених обчислювальних систем IBM, 1968

Немає необхідності мати комп'ютер у своєму будинку. Кен Олсон, засновник і президент цифрового обладнання Corp., 1977

Пристрій як телефон має занадто багато недоліків, щоб розглянути як засіб зв'язку. Тому я вірю, що це
Винахід не має значення. (з обговорення на Західному Союзі 1876)

Ця бездротова музична коробка не має комерційного значення. Хто буде платити повідомлення, які не призначені для будь-якої приватної особи? (Дав партнерів Сарнаффа у відповідь на свою пропозицію інвестувати в радіопроект, 1920)

Концепт цікавий і продуманий. Але для того, щоб ідея працювати, вона повинна містити загальне почуття. Фред Сміт є засновником Федерального експрес-корду Федерального експрес-корду Фред Сміт.

«Так, хто опікує акторів?» – Х.М. Warner – Warner Brothers, 1927

Ми не любимо звук і гітара вчора. (Decca Recording Co., який відхилив альбом Beatles в 1962 р.)

Неможливі літаючі автомобілі зважують повітря. Господь Кельвін, президент Королівського товариства (1895 р.)

Професор Годард не розуміє зв'язок між дією і реакцією, він не знає, що реакція вимагає умов більш придатних, ніж вакуум. Викладач має бути гостро відсутнім в базових знаннях, які навчаються в школі. (Нью-Йорк Таймс Редакція про революційну роботу Роберта Годарда на ракеті, 1921)

- Свердла для олії? Ви маєте на увазі, що ви повинні свердлити землю, щоб знайти масло? Ви втратите свій розум. - Проект Edwin Drake 1859

У літаках є цікаві іграшки, але вони не мають військового значення. (Marechal Foch, професор, Ecole Superieure de Guerre)

Все, що вже було придумано. (Charles Dewell, УСПП США, 1899)

Теорія Луї Пастора мікробів є смішною фантазією. (Pierre Pachet, професор психології Університету Тулуза, 1872)

Живіт, груди і мозок завжди будуть закриті до вторгнення мудрого і гуманного хірурга. Сер Джон Еріксен був британським лікарем, призначеним головним хірургом Queen Victoria, 1873 р.

640KB повинен бути достатньо для всіх. (Біл Ворота, 1981)

$100 млн занадто багато для Microsoft. (ІБМ, 1982)