492
Внутрішній акумулятор (26 фото)
Коронка '93 була прийнята. 3 л, автоматична. Спочатку було заплановано зробити проект Мусковіте 401, виготовлені з рідного тіла, розширені, подовжені в пропорціях. В результаті вона була як Мусковіт, але тільки більший розмір. Після закінчення тіла, вимірюючи пропорції, і мислення - що буде виглядати?! - висновок, що тіло мсковіту на підставі коронки не йде, необхідно сильно перенести назад моторний щит, і це тягне багато моментів - які не планували витрачати час.
... як результат, тіло було видалено і почав думати, що робити ... Я шукав якийсь седан, з стильним дизайном ... Я пам'ятаю, що пара років тому я прийшов на цікавий автомобіль, ... Я почав шукати інтернет, знайшов, вони виявився, щоб бути утриманим Efiji і в подібному плані Lincoln marshmallow - але він не схожий на виконання передньої частини ... вони почали робити форму тіла відповідно до концепції Holden ...
... результат трьох місяців роботи, під грубим покриттям зі скловолокном і від штукатурених під грубим ...
Що сталося.
, доб. 5
Габаритний зображення
... як результат, тіло було видалено і почав думати, що робити ... Я шукав якийсь седан, з стильним дизайном ... Я пам'ятаю, що пара років тому я прийшов на цікавий автомобіль, ... Я почав шукати інтернет, знайшов, вони виявився, щоб бути утриманим Efiji і в подібному плані Lincoln marshmallow - але він не схожий на виконання передньої частини ... вони почали робити форму тіла відповідно до концепції Holden ...
... результат трьох місяців роботи, під грубим покриттям зі скловолокном і від штукатурених під грубим ...
Що сталося.
, доб. 5
Габаритний зображення