Нагороди Академії (40 фото)

Вчора ми привітали про переможців Оскара. Сьогодні Я шукаю фотографії з цієї церемонії.

1,1 км 27 лютого в Голлівуді відкрилася прем’єра Премії «Кодак» Джеймса Франо та Енн Хатау.

Нагороди Академії (40 фото) р.

2. Ведучі James Franco і Anne Hathaway сміються на церемонії відкриття.

3. У Зірка фільму «Соціальна мережа» Джастін Тимберлей та акторка «Чорного Лежа» Міла Куніс представила нагороду за кращий мультфільм, який отримав анімаційний фільм «Toy Story 3».

950 р.

4. У Сценарист Aaron Sorkin приймає нагороду «Кращий адаптивний сценарій для соціальної мережі».

5. Умань Актриса Melissa Лео не може протистояти і вилікувати, отримувати нагороду за кращу підтримку актора. Нагороджений Оскар Кірк Дуглас (центр).

6. Josh Brolin і Javier Bardem представила нагороду за кращий адаптований екран до Аарона Соркіна.

7. Режисер Lee Unkrich приймає Оскар за кращий анімаційний фільм – “Toy Story 3”.

8. У Енн Хатвей співає пісню іскрить хвиля сміху в залі, як вона дивує колишнього Оскарського хосту Гуг Джекман.

9. Навігація Ведучі James Franco і Anne Hathaway змінили свій одяг до Hathaway виконав пісню.

10. Британський актор Крістіан Бале прийняв нагороду за кращу підтримку актора за свою роль у фільмі The Fighter. Наприкінці свого виступу Бал став зрадою, як він подякував дружині та дочку.

Вибрати 42 _

11. Письмен Девід Саідлер приймає Оскар за найкращий оригінальний екран для виступу Короля.

12. Гуг Джекман і Ніколь Кідман, які порушили разом в Австралію в 2008 році, презентували нагороду за кращий саундтрекер до фільму, який пішов на Трент Резнор і Atticus Ross для фільму The Social Network.

13.00 р. «Руссел Бренд» та Олена Мірен презентували нагороду за кращий зарубіжний фільм, який увійшов до фільму «Ревенж».

14. Річард Король – лауреат премії Академії за кращий редагування саундтрека за фільм «Inception» – адресна аудиторія. Нагорода була представлена до нього Scarlet Johansson (друга з права) і Метью Макконагей.

15.00 р. Sherlock Holmes зірки Роберт Downey Jr. і Jude Law.

16. Oprah Winfrey представляє статуетку до Карла Фергусона та Audrey Marrs для кращого документального фільму «Inside Job».

17.00 р. Флоренція Welch співає "Якщо я сидю" від 127 Година. А.Р. Раман, який співав пісню з Дідо.

18 років Ренді Ньюман виконав пісню «Ми подовжуємо разом». Новачок отримав статуетку за найкращу оригінальну пісню для Toy Story 3.

19.00 р. Актриса Gwyneth Paltrow виконує пісню "Coming Home" з фільму "Я Гоінг - Не Крі", яка була номінована на кращу пісню для фільму.

20. Біллі Кристал, який провів Оскари кілька разів, взяв на стадію з словами: «Зовні ніколи не зміни: виробники попросили мене сказати, що ми відбиваємо шоу ... так це найкращий малюнок номінантом».

21. Наталі Портман звертають увагу на аудиторію, вигравши Оскар за найкращу роль у фільмі Black Swan.

22. Актор Котлін Фирт отримав статуетку як кращий актор за свою роль у фільмі «Корольське слово», який також став кращим фільмом. «Я відчуваю, що я на вершині своєї кар’єри. й

23. З лівого до правого дна: Продюсери Короля Емілі Шерман, Ян Кеннінг і Гарет Невін виграти Оскар за кращий фільм року.

24. Наприкінці церемонії студентський хор з Нью-Йорка/Державної Острови Школа провела «Сомеку над рандом» з усіма лауреатами премії Академії на сцені.

Більше підписів.