Гарячі новини (20 фото)

Ви любите дивани, чіпси і пиво. Вони відомі, щоб отримати краще. Але жирні люди не здивують всіх. Отже, ми зробили вибір «найкраще всіх сортів».

Найпопулярніші країни світу – Науру

3610Р. 4200Р

На жаль, це не США. Найсвіжіші люди на планеті живуть в Науру, невеликий острів на півдні Тихого океану. Кількість населення цієї країни становить менше 10 000 осіб, більшість з яких є надмірною вагою. Зростання ожиріння почалося після імпорту західної продукції. Не дивно популярна страва шампунь в цій країні - коло і смажена курка. Яка продукція США. Америка! Проксимус

Товстий гімнаст вічно.

р.

Його ім'я - Matt Alaeddine, зважування 181 кілограмів, він є більш гнучкою особою. Або найбільш гнучка товста людина – що вам подобається. Вага не перешкоджає йому, скручується, доторкнувшись до носок його щоків. Звичайно, він працює в цирку. Не подобається вам танці в балеті:

Товста жінка коли-небудь

р.

317 кілограмів - вага Террі Сміт, найжирніша жінка на планеті. Вона не може пересуватися ні стенду. Територія не була худою, оскільки вона була дитиною. У віці 7 років зважився 70 кілограмів! Жінки пояснили, що її сім'я була бідною і не могла їсти здорову їжу. Шок! :

Непристойна в'язниця.

272 кг зважування Джорджа Jolicoeur. Він в'язаний. Ви знаєте, чому він був заарештований? Ви думаєте, що ви зламали будинки через вікна? Ноп. Поцікавився ресторанами і не сплачував їжу. Це те, що я чую на безкоштовних гайках. Він був заарештований в 2007 році за 50 доларів, він не хотів платити за яловичину, стверджує, що він був покритий цвіль.

Є одна правда. Прокуратура розрахувала витрати на утримання такого тюрма в тюрморті і вирішили не поставити його в тюрму. Він був поміщений в годівлі будинку на арешті будинку, сортування дешевше.

Товстий дитина коли-небудь.

р.

Цей хлопчик з Китаю є 3 роки. Його вага 63 кг Це 5 разів більше, ніж дитина повинна зважати у віці. Він не був прийнятий до дитячого садка, він сказав, що небезпечний іншим дітям. Уявіть невинні дитячі ігри - і ваша дитина дрочить таку тушку 70 кг. По суті, хлопець не винний за свою вагу. У Китаї існує навіть особливий термін – «Літтєвий імператор». Так як в цій країні суворі обмеження - одна дитина в одній родині, вони дуже зіпсовані.

Гарячі весілля коли-небудь!

Мануель Урібе (317 кг) нещодавно одружився. Свята свята! Він не залишив своє ліжко в 6 років. Я не можу отримати. По дорозі він одружився в ліжку. Весільний танець молодят, вони і їх вибрали один танець просто, тримаючи руки і скеляючи їх, щоб бити музику.

Немає інформації про весільну ніч.

Гарячі коти

ЗАМОВИТИ Чи є щось для гордості. Найпопулярніші кішки в Росії! Уральська кішка Katie, живе в Асбесто (місто в Уралі), зважує 23 кілограми. Незважаючи на порівняно молодий вік - Katie тільки 5 років - через її величезну вагу, кицька давно втратила інтерес у всіх розвагах крім їжі.

Katie не зацікавлений в протилежному сексі, вона проводить майже весь день в її сонці. Власники Siamese cat Katie в даний час застосовуються для Книги Guinness Records.

Найгарніший американський президент

Вільям Howard Taft був 27-й президент США з 1909 по 1913 рік. І був найжирніший президент США. У своїй ванній кімнаті кілька разів скаже, що звідти його звідти. До речі, зважився лише 159 кілограмів.

Товстий новонароджений коли-небудь народився

Шоктей! Надія Халіна важить 7.75 кг. З народження Надія втратила деяку вагу. А лікарі беруть всі заходи, щоб зменшити його. В іншому випадку у дитини виникають проблеми серця.

Найжирніший новонароджений зважився 10.8 кілограм. Він народився в США в 1879 році і жив тільки 11 днів.

Вживати тільки здоровими продуктами!