Здрастуйте з 90-х (68 фото)

Фотографії з перехідного періоду Росії. Дуже цікавий футаж. Для тих, хто робимо, буде цікаво пам'ятати. Для тих, хто не з`ясував. Дивитися на це.

Хоча ніхто не пам'ятає, хто був Слава, згадки про нього ретельно знімаються з національної свідомості.

З загальним клітковиною про «пунітивні психіатрії», цікаві та компетентні люди можуть викопувати багато цікавої інформації про те, як доля дисидентів- «завдяки психічних лікарень» на Заході розвинена.

11767821

Чи була угода про асоціацію, така підкладка навколо шиї? Ні один знає, але результати 17 березня референдум говорять багато. Звичайно, для тих, хто може читати. Ну, думати, що йде без казки...

Тисячі ралі за підтримки Єлцина на площі Манежа в Москві, 1991.

Москва проти ГКХП

Я пам'ятаю EBN загрожував «поправдати на рейках» разом з норами. Ліжко, заглиблення ...

Єльцін і працівники.

"Лідери з нами."

«Люди! Єльцін право!

"Джунте Хан." Мусковіти скидають пам'ятник Дзержинському, встановили навпроти будівлі КБ

Він був, він був. У річці пам'ятники і Олександр Лібератор, і Миколай кривавий і Фелікс ... І навіть Пушкін від «поклоніння сучасності» ... Почуття краще?

І ще молодий економіст Явлінський і актор Зіновий Гердт.

Раритет фото. В цілому, в дайвінгі 90-х, багато «культурних діячів» так багато ковбасок в різних «Лайтах», які зараз багато з них хочуть забути і обпекти ебать всі ці «калі», під яким вони підписані.

746080р.

Гаррі Каспаров і Галина Старовойтова.

В рамках першого ресторану McDonald’s в Москві

Перші досягнення «супутної демократії» До речі, волосінь набагато більше, ніж однакова ковбаса. Aw, sovkophobes - це реальний індикатор?

Нижній Новгород, 1992. Борис Єльцін та обласний губернатор Борис Немцов.

Анатолій Чубаїс розповідає країну про приватизацію перевірок.

Анатолій Чубаїс може розповісти багато про перевірки. Результат був одним. І ми всі знаємо, що результат...

Президент Єльцін і прем'єр-міністр Єгор Гайдар.

Виявляється, що тема «Привіт, смішна карликова!» є старою темою.

Гайдар на подіумі Верховної Ради.

(І ось тема цього фото, чому на темі «Єгорушка» - 2 свердловини, що п... Я швидкість ... л) - подивіться на себе. Ви не пошкодуєте:

1993. Земельний конфлікт між законодавчими та виконавчими органами Росії.

(Це тепер називається «конфлікт». Смішні. . . )

4215654

Зйомка Верховної Ради.

(Шопінг) І він був також пострілом, коли він вийшов і тьмяно "смерти" у дворі. . . . )

Р

Після пригнічення опорників Білого дому було прийнято нову Конституцію.

(Конституція-на-Блод)

Змішувати Nineties.

(Фамуальна фото.) Це, до речі, не є бійцем, це щось - "поведінка бампера", придбаного на Арбатських рагах, в'язуючи ляльки, значки і cockades.

Журналіст газети «Московський комсомолець» Дмитро Холоднов. Вбитий у спробі засвоєння. Вбивці дали йому валізу, наповнену вибухонебезпечними речовинами, які вибухнули прямо в офісі.

Телеведучий Влад Листя. Шот мертвий в Москві

Вік першої Капіталічної Accumulation

(Щодо того, як перший і єдиний випадок повного голосування Державної Думи Російської Федерації відбувався обговорення нового Кримінального кодексу.) Всі ебать братів тут. . . . )

1996 р. Єлцин, незважаючи на дуже низький рейтинг, висувається на другий президентський термін.

р.

817569

Ралі Комуністичної опозиції на стінах Державної Думи проти Ізраїлю.

Державний депутат Думи Альберт Макашов, відомий своїми антисемітичною заявою.

(Макашов, звичайно, був відомий не тільки для своїх антисемітичних виписок.) Але, як він виявився раптово, сучасна Російська Федерація якось дає шати. . . . )

Єлцин обіцяє...

Війна в Чечні.

(Доступна назва – «Операція-терористична діяльність».) Ну, це, як, коли ми загиблимося, і ми з пальцями - ay-y-y-y, це не добре. . . . )

410293

І підписання мирних угод Єльцину та Масхадову. За російським президентом, до речі, Ахмед Закаєв, які ще говорять від імені «Хечена опора» з Лондона і захочеться російськими органами.

Куртка Валерія Новодворська на Державній Думі. Міні-невинти.

Я буду мовчати для HypnoToad, але правий ляпас має дуже цікавий плакат. На жаль, на всіх наявних джерелах – фото обрізається (Що є для Єльцину незнімний). Моя персональна версія «Єдцина – МПХ».

Відомий завдяки торгам Лени Голубкова. "Я не вільний, брат, я партнер."

(Це Леонія. Не безкоштовна, партнер... Ви знаєте, що я особисто повісив себе після того, як всі ці х----- не якщо я був Lenny. Але ні, Леонія (на кілька років тому) дав інтерв'ю, посміхнувшись і сказав щось про "lokhs." . )

Зустріч акціонерів ММММММММММ в захисті Сергія Мавроді

(Пленти Голубі) До речі, в той же час компанія «ПриватБанк» випустили звіти про те, як вони були організовані, яким і на скільки. . . . )

Лідер Комуністичної партії Геннадій Зюганов на антиуправлінському мітингу в центральній Москві.

Влітку 1996 р. Росія обрана президентом.

У другому турі вийшов Єльцін і Зюганов.

Єлцин знову був обраний президентом РФ.

Р

1 999 р.

Едуард Лимонов після його виходу з тюрми.

729952

Володимир Жиріновський на подіумі Державної Думи

р.

Автори та архітектори проекту «Путін – президент» Борис Березовський та Роман Абрамович

І інші «ділові капітани»: Михайло Прохоров і Володимир Потанін.

191493

"Я втомився, я пішов."

Про нас

Путін почав розтріскуватися на державно-незалежній телебаченні. 2001 - останні дні «старого» НТВ

Громадська атака НТВ призначено Альфреда Коха, який має довгий феєрверк з власником НТВ Гущинського.

НТВ прибув до державного управління. Госинський не спробував долі і ліву Росію

Але це ще одна історія...