Внутрішні таргани

Ви коли-небудь помітили так звані таргани в голову? Щось з дитинства. Смішні переговори, омени та ін. Підбір «побутової пари» та інших дрібниць життя, які дуже важливі для конкретної людини.

Р

Мій найближчий друг, замість туалетної води, воліє розмазувати свій одяг з давньою спеціями дезодоран, говорить запах «більше задоволення»

Ще один друг Блоги в ексселі, які безглузно записують кількість вуглеводів / білків, що їсти в день і інші ситі (друга близько 120 кг, висота 156 см, залишається в цій конфігурації протягом десяти років)

Третій не може спати без сліпого світла - "темні преси на спині голови"

Четвертий любить замочити пряники в вино Ну, я намагався 25 років, щоб встигнути натиснути кнопку ліфта до передніх дверних прокладок у в'їзді і спробувати зробити кількість клавіш на світловому перемикачі навіть.

Обсяг телевізора повинен бути розділений на 5

Я завжди кладаю рівномірний об'єм на стрічці в машині.

Я не можу дивитися воду просто протікає. Навіть коли сковорідка шахта, при цьому подряпинаю її, відключаю воду.

Я не можу стояти на кухні без робочого телевізора, навіть якщо я читаю щось на ноутбуці на кухні, телевізор на кухні, але без звуку.

Не можна сидіти в туалеті і не читати.

На пішохідній перетині крок тільки на білих смугах

Не кладемо гучність на автомобільній стерео на 13. Іноді 14 голосно і 12 тихо.

Не сходиться на тріщинах в асфальті, проміжки між різними об'єктами, каналізаціями і гратими.

Перетинаючи дорогу, я намагаюся доторкнутися до бордюру під ногами до того, як машина йде за спину.

Кількість пельменів, приготованих як 16, так і 22.

Коли ви поїдете по мертвому птаху/копіювати на вулиці, ви повинні пройти 30 кроків без пошуку.

На метро, я тільки їздию в автомобілях, номери яких діляться на три.

Я не можу закохатися, якщо ковдру не перевертається з усіх сторін "в конверті", особливо з боку ніг. В іншому випадку я боїться Freddy Kruger і перетягніть мене. З тієї ж причини я не прилипаю руки від під ковдру, не повісити їх з ліжка.

Ножі, локони та інші ріжучі з кутом заточування менше 120 повинні лежати гострі кінці від мене на відстані, що дорівнює три фаланці індексного пальця.

Я відразу прибираю весь поліетилен від сигарет, приклейок від запальників.

Зателефонувавши кудись, чекаю непарної кількості ріжок, а в даний момент перед наступним відключенням.

У метро я намагаюся прогулятися тільки на мармурових плитах одного кольору або з певними властивостями (попередня, або центральні плити візерунка, коли обидва)

Вироби на скотч перед касовим реєстром повинні бути викладені один за одним і орієнтованим відповідно до напрямку стрічки. Наприклад, лофа хліба слід лежати строго по всій стрічці, щоб взяти якомога менше місця.

Книги, що лежать в одному поверху іншого, повинні бути відсортовані з метою збільшення розмірів, формування «стабільний» дизайну.

При заміні акумуляторів в годиннику новий акумулятор повинен бути вставлений точно в момент, коли друга рука збігається в напрямку другої руки надійного годинника. Якщо це не зроблено, то освіжаючи правильний час на інших годинниках за цим годинником, помилка з надійним часом може збільшитися на одну хвилину.

Всі прямокутні об'єкти, що лежать на столі, повинні орієнтуватися на сторони таблиці. Немає нічого гірше круглого столу. Крім того, об'єкти на столі можуть або лежати на верхній частині одного або лежати поруч один до одного. У другому випадку торкання об'єктів неприпустимо.

Невірно видалена програма на комп'ютері кладе мене в високоневрологічному стані. Я перевстановлю програму, а потім видалити його в правому режимі.

Коли я ходжу з кимось, я повинен бути зліва від людини.

Я не можу жити без музики на фоні.

Я не можу стояти, якщо є менше двох видів чаю в будинку або немає хліба – немає їжі!

Я боїться закривання дверей, коли я піду. Я намагаюся запускати сходи якомога більше, поки двері не закривали.

Я відіграю гру весь час - Я виходжу з кухні - Я повинен увійти в приміщення перед кухонними дверима. Скрізь. Наприклад, введіть ліфт і закрийте двері перед дверними прокладками.

У комп'ютерних іграх, з якихось причин я знову врятував після завантаження.

У ящику магазину я покладаю продукцію в послідовності, в якій я покладаю їх в пакет. Я впадаю в невелику стопор, якщо продавець розбиває замовлення трохи.

Коли я спати, я спробую не перехрестити руки, як мертвий чоловік.

З довгою завантаженням екрана браузера я інстинктивно доходжу до серветок і рубати екран.

На столі все повинно бути симетричним. Якщо не симетрично, рівномірно.

Я, ймовірно, парк автомобіля, якщо я можу поставити його сантиметр ближче до бордюру.

Ви повинні витягти ручку після того, як автомобіль закриває і скажеш, «Закривається автомобіль». Після 30 хвилин ви зможете повернутися і перевірити.

Я не можу почати пити неповну чашку чаю, тому я не схожий на це, коли я отримую воду в чашці в офісі - тоді я повинен заповнювати його спокійно.

Якщо я залишаю будинок і розумію, що я забув щось, я намагаюся прогулятися не більше трьох кроків навколо квартири, і я завжди дивлюся перед переходом в дзеркало.

Книги повинні бути в розмірах, від більшого до меншого.