Underground Fight Club в Москві (11 фото)

Євген Назаренко, 26-річний офісний працівник (ліворуч), організований підземним бойових дій. Вже місяць, учасники збираються в узгодженому місці і збивали один одного. Ми не навчимося боротися, навчаємось пригнічувати страх, сказав Назаренко.

Перед тим як боротися, учасники клубу проводять спеціальну вправу. Чотири народи оточують п'ятий, і приїдуть на нього з матом і кладуть на нього тиск. Для п'ятого, щоб відчути страх і зрозуміти, що робити з цим страхом. Вправа дуже ефективна, навіть тих, хто просто поруч починає відчувати хвилювання. Що мені до себе)

р.

Це місце реально. У столах збити до тих пір, поки постільна білизна не просить мерсі. Вони використовуються для боротьби без рукавичок на всіх, але синці на обличчі підняті питання на роботі.

Якщо ніс зламаний або бров злегка зрізається, амбуланс буде забезпечений іншими учасниками клубу, є аптечка. У клубі немає лікаря.

У цей день дівчина вперше взяла участь у битвах. 21-річний Яна одягнена як хлопець і прийшов на місце збору. Той факт, що клуб був жінці, знайдений в залі. Вони захотіли вирізати Ян, але після навчання, що вона займалася боксом, вони залишили її.

На жаль, вона дивилася більш впевненою, ніж її супротивника, але боротьба втратила - пропущила важку прямо, кров пішли.
Яна говорить про те, що в подібних жіночих клубах дівчата перетягують один одного за волоссям, а потім подають один одному. Вона не схожа на це.

38936934

«Чому не боїться?», Я не відповіла.

Якщо здоров’я дає змогу влаштувати боргу «два на одному» або навіть «на одному».

Клуб вітає всіх. Не проживає тут довго.

Кошик