Сайт розроблено компанією universalweb.com.ua

Прості істини від простого персонажа мультфільму. Homer Сімпсон лапки. Чи є він, як він здається? :

Якщо ви дійсно хочете досягти щось в житті, ви повинні працювати важко. Тепер буде оголошено тихо, що виграш буде оголошено.

Я люблю холодне пиво, телевізор гучний і геї горять в пеклі.

Ви знаєте, що ви можете сміятися, але я досить відчуваєте солодке дихання сплячої дружини навколо шиї, ніж подрібнити долари в гонгу деяких невідомих леді.

Релакс, не паніки. Якщо все, я зроблю гроші з продажу одного з моїх файлів cookie. Не потрібно ні з них.

Діти – це наше майбутнє. Ось чому вони повинні бути зупинені сьогодні. Напоїться спиртом - джерело і розчин усіх наших проблем!

Пиво... Моя лише слабкість. Моя гойдалка, якщо ви будете.

Якщо ви щасливі і усвідомлюєте його, одягнені.

Освіта не допоможе мені. Щоразу я пам'ятаю щось, це відбувається, відштовхуючи щось інше з мого мозку. Як час я пішов до винного класу і втратив трасу водіння.

Католицька католицька католицька католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька Католицька хірургія має більш жорсткі правила, ніж поширення відео.

Звісно, Дад зробив багато хороших в житті, але зараз він старий і старий люди абсолютно безтурботні.

Жінки люблять пиво. Вони добре виглядають, вони добре пахнуть, і ви готові крокувати над матір'ю, щоб отримати їх.

Син, ви скажете "дупа" як це щось погано.

Не пропустіть. Люди вмирають весь час. Хто знає, можливо, ви прокинете завтра.

Ха-ха-ха! Моя дочка думає вам, що вам подобається. Вони зроблені, як ельфи або громліни або Ескімос.

Я не збираюся ліжко з жінкою, яка думає, що я лазу. Якщо так, давайте йому розкласти диван в вітальню і зробити ліжко. Я соромлюся.

Моя улюблена книга – «Так ви вирішили підключитися до кабельного телебачення. й

Відтепер я шукаю все. Боже! Завтра буде особливий захід: два фортепіано лавки за ціну одного! О, о, о, поспішайте завтра!

Радіація тільки знищує тих, хто його страхує.

Я білий чоловік від 18 до 49. І кожен слухає мене, незалежно від того, що ебать я кажу.

Сімпсони можуть бути на ступінчастому каналі, але вони!

Непросто розірвати між вагітною дружиною і незбалансованою дитиною, але я прокинувся вісім годин телевізора після всього.

Вбити бос?! Тексти пісень, а це означає: Чи можу я підняти свою руку для виконання американської мрії?

Займається двома лежаками. Один криється, інші прослуховування.

Старі люди не потрібні компанії. Вони повинні бути ізольованими і навчаються бачити, чи є будь-які корисні речовини в них.

Намагатися є першим кроком до невдачі.

Дивитися, люди завжди мають статистику для всіх. 14 відсотків населення.

Єдине значення в житті є популярним.

Я не бачу в будь-якому місці, залишаючи будинок. Повернувшись до нас

Ядерний реактор – жінка. Ви просто повинні прочитати інструкції і натиснути кнопку правильного часу.

Повернути собаку. Не відриває запах, як корм для собак. Так можна сидіти в домашніх умовах, їсти можна після того, як собака їжі, поки сльози починають давати її, щоб собака пахне з вулиці і повертається назад. А ми могли б просто поглянути на нього.

Ми не потребуємо психіатра. Ми знаємо, що у нас є дитина зі зміною.

Я бачу моєї дитини посмішки. І я розумію, що вони зробили щось погано.

Ви не можете фокусувати власну матір'ю. Якщо у вас є електричний стілець.

Проти компромісів Неправильна родина атакувала!

Моя мама - сказав мені одне, що говорить мене. Вона сказала, "Домашній, ти великий розчарування". Хтось означав, Бог відпочиває душею.

Небезпечний сніданок - найсолодший табу.

Коли мова йде про компліменти, жінки стають кровососними монстрами і вимагають більше і більше. Але якщо їх бажання задоволені, комісія буде солодкою.

Якщо ви не знаєте, що я роблю щось ступеню, я повинен зупинитися, щоб ставити речі!

Сінг - найнижча форма спілкування.

І коли я нарешті розумію, що відповіді на питання життя не на дні пляшки. На телебаченні!

Бог благословить атеїсти!

Ви можете дізнатися щось, але завжди є мільйони людей, які роблять це краще.

У спорті це не про виграш. Головне - п'яти!

Ви не завжди можете кинути себе на щось. Виконайте себе один раз і перейдемо.

Я думаю, що М. Смітерс найнято мене за мотивацію. Всі вони повинні працювати двічі, як важко!

Все моє життя я мріяв досягти всіх моїх цілей.

Дії повністю безглузді. З фактами, ви можете довести будь-який факт!

Бог не може бути всюди, може він?

У Франції ніхто не називає мене жирним струмком. Я тут знаходжу!

Я втомився від танців з сексуальним фоном.

Іноді я можу вбити в підгонку або довести себе правильно. Але я не манек.

Не смакуйте погано.

Діти однакові мавпи. Тільки вони роблять більше шуму.

Зателефонуйте третій дитині просто дитину. Поведи мене, це врятує вас від зайвої настій.

Ви можете працювати одночасно, і все ж бути мережива.

Я піднялася найвищими горами, спускаючись в найнижчі порожни. Я був до Африки і Японії. Я пішов на космос. Але зараз, без зцілення я б торгую все це для чогось солодкого.

Ви можете отримати багато безкоштовно, згадуючи його в інтерв'ю з журналом. Чіпси Ахой печиво!

Розумні італійці? Виправте тут.

Я не мав хірурга сказати мені, як працювати.

Дощ в ліжку. Поділитися сендвічом.

Іноді я лежаю в ліжку і думаю, що нічого не змусить мене стояти. А потім я відчуваю, що вона отримує вологу під мене, і я розумію я був неправильним.

Фол і гроші частина швидко. Я буду платити багато хто, хто пояснить це мені.

Подаруйте чоловіка рибу і він буде повноцінним. Навчіть чоловіка, щоб зловити, і він, безумовно, зачепить його повісті або щось схоже.

Громадське перевезення для ідіотів і лесбіянок.

Мій батько ніколи не вірив у мене. Я не буду повторювати свої помилки: з сьогоднішнього дня, я буду щадитися з сином. І міцніше на тато.

Неважливо, як потужна і дивовижна вона, я не буду перебувати навіть океаном!

Навіть якщо ви берете щось з вашого сусіда, це все ще краще зробити це під кришкою темряви.

Я не збираюся лежати: бо батько не легко. Не подобається мати.

У моєму домі ми обійми тільки законами термодинаміки.

Завжди краще дивитися процес, ніж зробити щось самостійно.

Щоб бути коханим, ви повинні бути приємними для кожного дня. Щоб послухати, вам не доведеться напружуватися.

Життя – це просто пучок речей, які відбуваються.

У нас є трохи Гомер Сімпсон.