1281
День визволення Одеси
temudgin для матеріалу, відправленого!
Не забудьте надіслати новини:
10 квітня відбувся міжнародний воєнно-історичний фестиваль, присвячений 67-річчю визволення Героїв міста Одеси. Реконструкція добре відійшла, не підрахувавши легкі клопи організаторів (відповідна для спілкування з ЗМІ, які не відповіли про акредитацію, і довелося перерватися на реконструкцію сайту в барбаричній дорозі) і сильною весняною погодою. Спочатку я хотів зробити 2 повідомлення, він болить багато фотографій, але потім змінив мій розум ... laziness :
Озброєння реальна, навіть від війни. Багато.
Навчання бійця з зброєю :
Німецька база. Ми були і з нього. Що ми пошкодили пізніше. Навколо підстави згортають шини і кладуть чимало вантажів: Ми отримали багато диму і вибухів:
На початку не було людей. Упродовж 2 годин буде тисячі людей.
Вогнетривкий кулемет:
р.
Німецький автомобіль застрягнув на пляжі і натовп німецьких солдатів витягнув його.
1521037
Він гріх не втрачає німецького прапора.
Кінцева інструкція по ложці.
Р
Німці мали багато військової техніки. Зброя, броня, багато мотоциклів, пара автомобілів, і наші дійсно мали 3 прикордонних човни, 2 літаки і пакет коней :
р.
р.
Нижче наведено німецьку базу, де сині споруди є нашою основою.
Катерина – оператор з Харкова. Бідна дівчина рана на 2 дні з камерами
Погода
Німецький солдатський пілінг в Чорному морі.
Саппер.
Акредитовані фотографи показують мені напрямок атаки.
І він почав.
414382
Один прикордонний човен. Як я розумію, вони повинні розбирати човни з солдатами, але через вітер не міг.
Аудиторія піднялася, де вони могли.
берегова оборона.
На човнах скидали з човна, але вони були постійно знезаражені.
р.
Ми чекаємо на атаку сигналу.
А потім була авіація.
І пішли човни.
Р
р.
76835
р.
Катя.
р.
Після бою діти почали збирати боєприпаси.
І дорослі зібралися разом.
544690
Барвиста машинна гармата, яка вимагає "п'яна вода" :
Р
Аудиторія попросила провести гармату або стріляти:
І чому міліціонери пішли після джипа з гарматою - для мене залишилися загадки. Чи можна захопити?
р.
А потім з'явився танці. І всі знаходилися на пороху солдата. Єдине, що звичайні солдати (сучасні), які дивилися на замовлення, не отримали каша і вони щасливо їсти хліб (це дуже приємно подивитися на них).
Р
Глибоко в німецькому таборі. Примітка в кутку - 2 пляшки schnapps :
доб.
Вермахт туш.
8639911
р.
р.
Не забудьте надіслати новини:
10 квітня відбувся міжнародний воєнно-історичний фестиваль, присвячений 67-річчю визволення Героїв міста Одеси. Реконструкція добре відійшла, не підрахувавши легкі клопи організаторів (відповідна для спілкування з ЗМІ, які не відповіли про акредитацію, і довелося перерватися на реконструкцію сайту в барбаричній дорозі) і сильною весняною погодою. Спочатку я хотів зробити 2 повідомлення, він болить багато фотографій, але потім змінив мій розум ... laziness :
Озброєння реальна, навіть від війни. Багато.
Навчання бійця з зброєю :
Німецька база. Ми були і з нього. Що ми пошкодили пізніше. Навколо підстави згортають шини і кладуть чимало вантажів: Ми отримали багато диму і вибухів:
На початку не було людей. Упродовж 2 годин буде тисячі людей.
Вогнетривкий кулемет:
р.
Німецький автомобіль застрягнув на пляжі і натовп німецьких солдатів витягнув його.
1521037
Він гріх не втрачає німецького прапора.
Кінцева інструкція по ложці.
Р
Німці мали багато військової техніки. Зброя, броня, багато мотоциклів, пара автомобілів, і наші дійсно мали 3 прикордонних човни, 2 літаки і пакет коней :
р.
р.
Нижче наведено німецьку базу, де сині споруди є нашою основою.
Катерина – оператор з Харкова. Бідна дівчина рана на 2 дні з камерами
Погода
Німецький солдатський пілінг в Чорному морі.
Саппер.
Акредитовані фотографи показують мені напрямок атаки.
І він почав.
414382
Один прикордонний човен. Як я розумію, вони повинні розбирати човни з солдатами, але через вітер не міг.
Аудиторія піднялася, де вони могли.
берегова оборона.
На човнах скидали з човна, але вони були постійно знезаражені.
р.
Ми чекаємо на атаку сигналу.
А потім була авіація.
І пішли човни.
Р
р.
76835
р.
Катя.
р.
Після бою діти почали збирати боєприпаси.
І дорослі зібралися разом.
544690
Барвиста машинна гармата, яка вимагає "п'яна вода" :
Р
Аудиторія попросила провести гармату або стріляти:
І чому міліціонери пішли після джипа з гарматою - для мене залишилися загадки. Чи можна захопити?
р.
А потім з'явився танці. І всі знаходилися на пороху солдата. Єдине, що звичайні солдати (сучасні), які дивилися на замовлення, не отримали каша і вони щасливо їсти хліб (це дуже приємно подивитися на них).
Р
Глибоко в німецькому таборі. Примітка в кутку - 2 пляшки schnapps :
доб.
Вермахт туш.
8639911
р.
р.