Радянська канцелярія (22 фото)

Хто пам'ятає, що ми пішли в школу? А які вони використовували в офісах...

1. Пеналти. На бічних стінах і перегородках були піновані дерев'яні, а з низу і кришки виготовлені з пластику, які покрили письмові столи.

2,2 км Я отримав цей подарунок на «оцінці» від дитячого садка, тільки смішна картина на кришці була різною.

3. У Олівець пластиковий. Публікує шик "хпак" з різким відкриттям.

4. У Модний чохол Velcro олівцем. В основному були олівці цього типу червоного кольору, а замість Velcro, він закривається на швидко розтягнутий ремінь.

р.

5. Умань Тепер перейдемо на вміст олівців. Кулькові ручки. На краях ручки серед найбільш недорогих, які найчастіше поставляються до школярів початкової школи, другий зліва відрізняється пропорціями половинок - вирівнюється практично навпіл. Третя ручка зліва - це блокнот щось або щось. Під коротким стрижнем. Можна скористатися коротким стержнем від "button".

р.

6. Жнівень Кнопкові ручки. Стрічка коротка і з під проводом під пружиною. При необхідності такий стрижень вставлявся в звичайну ручку, оснащену «підвіскою» з матчу.

7. Олівець. Цанг олівці зліва. На вправі хімічна - при вологих, шифер виходить синім. Друга справа - олівець з епоху, який трохи більший діаметром, ніж звичайні олівці.

596850р.

8. У чорнило ручки. В кінці вісімдесятих років вони зустрілися тільки в поштовому офісі і в щадних будинках, де вони заповнили квитанції. І при звільненні "десятих газет" - потім замість звичайної ручки використовували так званий плакат, як на другий лівий. Руки все ще в експлуатації, а чорнило ще виробляється.

9. Навігація Олівці кольорові. Великий набір різнокольорових олівців «Пінтеринг» заводу ім. Сакко та Ванзетті. Олівець в невеликих наборах виготовлений з деяких синтетичних синтетичних синтетичних добавок. Цжани також виготовлялися під кольоровими мухами (подрібнювач діаметру), можна було вставляти голку замість муфти і використовувати як кулькова ручка.

10. легендарний чеськословак кочинор.

11. Набір аксесуарів для малювання.

12. Лінії дерев'яні.

13.00 р. Лінії "спеціальні": логарифмічна та маршрутна. Всередині знаходиться металева барна стійка, яка в вікні показує відстань, на якій лінійка перемістилася або вниз.

14. Лінія офіцера. Тепер вони роблять, теж, але вони використовували, щоб бути від Fast Fly! Зручно використовувати російську мову в уроках, підкреслюючи деякі частини мови з хвилястою лінією. Я не знаю, якщо вони були популярні в регулярних школах – ми були переважно військові діти в класі. Також були більші морські лінійки з різним набором «сімболів», які я також знімав для 76-82 артефактів.

15.00 р. Всі інші лінії, транспортери, креслення, трафарети тощо.

16.00 р. Набір для малювання від '70-х.

р.

17.00 р. І це шрифтові трафарети. Вони прийшли в різні розміри. Найменші літери були різними, ніж більші.

18. Інструкція. Матеріал схожий на один з яких виготовлені гнучкі пластини. По суті, вони штампували в одному заводі.

19. Паперти, гудзики та отвори.

20. Два види калькуляторів

21. Сножники з корпусом.

22. Паперові папки.