803
Що таке жіноча колонія (20 фото)
Невелика екскурсія по місцях не так віддалені, де жінки подаються їх вироками.
Перш за все, нехай бажати Вас про Дитячий будинок, який працює в колонії.
Є навколишнє середовище, де діти не тільки живуть, але і мати можуть спілкуватися з ними.
Директор дитячого будинку демонструє сучасне медичне обладнання. Багато дітей потребують медичної допомоги.
Тут діти у ігровій кімнаті. Я був до цього будинку вже двічі. Так що я розповім про них.
Вхід на територію, де тюрма працюють. За барами є швейні магазини.
І це вид будівель, де живуть засуджені. Він не був всередині.
2949997
Я шукав в магазині. Робота всіх жінок підрахунок. Є навіть спеціальна група, яка займається соціальним захистом.
Магазин швейних виробів.
На шляху до іншої майстерні було ворота, які з'єднують житловий сектор і робочі майстерні.
Робота в двох зсувах. Щоденне лікування. Я не знаю, що "регуляція" є, але я підозрю, що це просто перерва.
У цьому магазині є різання матеріалів.
Цей магазин досить великий. Як я розумію це, також вирізання і пошиття. Продукт, як ви можете бачити на фото нижче, є формою.
Деякі люди тут починаються "сім'яки", хоча це мій погляд від цих двох жінок.
Увімкнення стовпця привернуло увагу на зв'язок по сіточках.
р.
Вид на відстань, через бараки, на житлових планках.
2202782
Перш за все, нехай бажати Вас про Дитячий будинок, який працює в колонії.
Є навколишнє середовище, де діти не тільки живуть, але і мати можуть спілкуватися з ними.
Директор дитячого будинку демонструє сучасне медичне обладнання. Багато дітей потребують медичної допомоги.
Тут діти у ігровій кімнаті. Я був до цього будинку вже двічі. Так що я розповім про них.
Вхід на територію, де тюрма працюють. За барами є швейні магазини.
І це вид будівель, де живуть засуджені. Він не був всередині.
2949997
Я шукав в магазині. Робота всіх жінок підрахунок. Є навіть спеціальна група, яка займається соціальним захистом.
Магазин швейних виробів.
На шляху до іншої майстерні було ворота, які з'єднують житловий сектор і робочі майстерні.
Робота в двох зсувах. Щоденне лікування. Я не знаю, що "регуляція" є, але я підозрю, що це просто перерва.
У цьому магазині є різання матеріалів.
Цей магазин досить великий. Як я розумію це, також вирізання і пошиття. Продукт, як ви можете бачити на фото нижче, є формою.
Деякі люди тут починаються "сім'яки", хоча це мій погляд від цих двох жінок.
Увімкнення стовпця привернуло увагу на зв'язок по сіточках.
р.
Вид на відстань, через бараки, на житлових планках.
2202782