Привіт, дорогі акомпаси! Вашій увазі пропонується один день в житті стоматолога. Я живу в Американському місті Атланта з дружиною та наймолодшою дочкою, лікуючи зуби людей. Але коли є повний місяць в небі, я отримую на площині і літаю протягом тижня над тисяч кілометрів до Мічигана. У невеликому містечку Сгіно я кусила зуби людей і зробіть їх протезуванням. Вони вдячні мені і навіть оплатити гроші. Один такий день одноденного життя є те, що я хочу показати вам.
Я живу в підвалі моєї стоматологічної практики, як і стоматологи останнього століття. У мене є спальня, ванна кімната і навіть кухня. Рано вранці, помічники приходять до роботи і починають ративувати сходи. Я повертаю на вогні, це час, щоб отримати.
Вам потрібно мити, чистити зуби ...
... і поголені. Привіт, це мене.
Я отримав павук Petyun в мою мийку. Він фол. Сплести веб-сайти, де немає флій. Я змив свій сайт вранці. Я не знаю, що він їсть.
Тоді трохи заряджати...
... і я збираюся на прогулянку. Сонячний Мічиган вранці. Це моя практика.
194074
На шляху я пахнуть бузки і знайдіть квітка з 5 пелюстками. Дуже дякую!
Я збираюся до місцевих McDonald's. Я купую сніданок, тому що я зроблю лазію.
Повернувшись назад, всі навколо типового ландшафту американських фанери.
Права на практиці дворика, оленя стрибає на мене з кущів! Він стрибає на бічні і щітки до скидання. Я соромлюся! Де настає оленя? Я впораюся захопити камеру, і натиснути заморожене на відвалі. Так, сьогодні чітко незвичайний день.
Сидіння в офісі на комп'ютері, перевірка пошти, читання друга. Я їсть з помаранчевим соком. Я кладу банана в моїх бункерах.
р.
Тим не менш, зателефоновано, хворі знизилися, почався робочий день.
свердлити, подрібнити зуби ... Це просто звичайний день стоматолога.
Я збираюся до плити. Тут ліпляться протези.
І використовується для ремонту зламаних протезів.
Процес виготовлення протезів брудний ...
... і зовсім не фемінін.
(Багато)
Але час на обід прийшло непристойний. Салат з горіхами і ягодами і чашою фруктів просто правий. І до речі, щоб побачити підсумок, довго мріяв.
Щоб праворуч від монітора - нагадка в карнизних буквах, так що вранці відключиться піч, або протези будуть перетравлені. Що відбулося в пам'яті...
р.
У решті часу - розбирати пошту, сплатити рахунки. Мій стіл.
Золота крона з власної ротової порожнини і мост друга. Зніміть залишилися зуби, можна продати на аукціоні eBay, золото тепер дорого.
Але це час, щоб повернутися до роботи. Приніс деякі цукерки. Його любов до цукерок впливає на зуби. Ми видалимо ще один день.
День роботи над. Я втомився.
Я входжу в мій старий дочка автомобіля. Вона в Університеті Мічигана, але вона дає мені свій дівчина автомобіль на літо.
Я на Sagino. Перегляд тут повністю тьмяні і очі скління принаймні деякими зборами архітектури. Це церква.
І прийшов до старого міста, де в одному з відновлених будинків відреставрованих будинків, масажистка чекає мене.
Я зустрівся з суворим майстером Zeus.
2264968
А потім за годину я входжу в неї. Я заслуги!
Після масажу в магазині для джгутів для потреб практики.
За переліком помічників все купується. І навіть гумка для молодшої дочки. Смакує як полуничний пиріг.
Тоді я піду до дому. Це мій будинок.
Тут знаходяться яблуні. Восени, оленя приїжджають сюди, щоб їсти яблука.
Чому я жити вдома і жити в підвалі моєї практики? Бо це в будинку Ремонт!
р.
У мене є власний басейн в будинку. Але тут все ще пропалюють.
Питання, чому я прийшов тут? Я повинен вийняти сміття і позбавляючи відходи паперу і порожні пляшки. Все це пов'язано з дорогою, завтра він буде відходити.
Тоді я шукаю в книжковому магазині.
Вибираємо подарунок для наймолодшої дочки...
Р
І читати щось для душі. Як Далай Лама.
Р
Я не вечерю. Тільки японський ресторан на території з смішним ім'ям «Привіт суші!»
Я люблю Чираші в японській мові.
Після того, як я приходжу в руки зайвий одяг. Я знайшов 8 пар нових брюк в будинку, я даю його до благодійності. Зміна дуже зручно - вставте пакет в коробку.
І ось я вдома. Моя практика, боковий погляд.
Облаштування будівлі. Це мій збір зубної пасти, найбільший у світі.
р.
Один з експонатів. Набір англійської зубної пасти, виконаної у вигляді чоловіків - героїв популярного анімаційного серіалу.
Що не подобається зубна паста?
Я дивлюсь баскетбольний пізній в ніч і зробити паперову роботу.
На ніч - серія медичного телебачення і склянка горіха з шоколадом.
р.
Я звернувся до Атланти завтра.
Вже друга година ранку я кладаю в моєму рожевому ліжку, знову успадкнувшись від моєї старшої дочки.
Дякуємо всім, хто його читає. Добрий день і здорові зуби.
Мир у Вашому домі.
Валера Колпаков.
Джерело