Як друкувати фотографії в СРСР (33 фото)

Чудові фотографії, які запам'ятовують те, що це було схоже.
Проксимус Плівка знята, проявляється, сушена. Отримуйте фотовизначення пристрою.

Вперше в 10 років ми відкриваємо кришку валізи.

Я. Під час цього часу пінопласту декомпонують державі липкіх обов'язків :().

Ми зіштовхуємо її і починаємо витягувати компоненти.

р.

Я думаю, що ми отримали все. Тепер не забудьте, як це все йде :

Що таке ручний ;

Легка цибулина була такою ж 10 років. Всередині походу є шматки скла, можна чітко почути їх висить там. Сама лампочка - матова, стан спіралі не видно. Всі права, давайте надію на удачу. Активувати:

, Україна

Свята хит. Обгортання. Правда так копати. Проксимус Для автентичності ми одягаємо фото.

Ні, світло не блукає. Приносимо фотовизначення до цивілізації.

Вона виглядає весело. Побачимо, як це працює.

13189018

Поруч. Він був навіть зануренням. Не дивно, що восени в фокусі довжини лінзи. Заради експерименту я намагаюся запалити ліхтарик зі скрученим рефлектором.

Результат перевищить всі очікування, але тримаючи такий ліхтар не варіант.

18043

Час заповнювати стрічку. Виберіть бажану рамку обрамлення (так, обрамлення не було зроблено фотошопом, але при виборі правої обрамлення рамки, яка обмежилася зоною освітлення). При цьому покласти матове скло в спеціальну кишеню над плівкою.

Я не думаю, що нічого іншого цікавого. Оскільки ущільнення декомплаєнсу, спробуйте замінити його гламурними рожевими серветками.

Я пішов, щоб видалити фотознімок і вийшов через це.

р.

О, мій Бог, він так старий. О, прийти на. Сприяти найбільш злий бруд, розібрати його.

Технології енергозберігаючих технологій – все це. Світла цибулина стала як рідною, навіть світло виходить більш приємною, ніж з лампою розжарювання.

Лендтер тримоде до речі. Один:

Два.

І три:

р.

Ну, так як є ліхтарик, чому б не пройти весь процес фотодруку з нуля? Фотопапір, майже новий :

Робота молодого фотографа. У ванній кімнаті, звичайно.

За допомогою розробника фіксатор за допомогою фіксатора.

Фотопапір і плівка можна використовувати тільки в червоному світлі.

Наповнювати плівку, покласти червоне скло навпроти об'єкту фотовиразника, поверніть його, виберіть позицію попередньо заповненого паперу.

Найголовніший момент. Видаліть червоне скло, відрахуйте на десять. Один, два.

... Текст. Закрийте об'єктив, ретельно візьміть папір і розробник.

р.

Картина з'явилася на папері, чекаючи її досить чітким. Головне не переборщити його, інакше воно буде погіршуватися і бути занадто темним. Все правильно, отримайте в замок.

Ми чекаємо на деякий час, промиваємо в басейні з чистою водою і повісимо навколо.

В той час як рідкі зливи з фото, ми отримуємо блискавку. Це нагрівач з дзеркальними поверхнями, що робить наші фотографії глянцевими.

70008.

Стійкість ніг, ручки, видалення дзеркал.

р.

Поставте картину на дзеркалі. Ми прокочуємо валиком, щоб не залишилося повітряних бульбашок.

Поставте дзеркало на місце, закрийте тканиною і застібаємо поверх спеціального замка. Поверніть пристрій і зайдіть на каву.

Ми чекали досить довго, картина висушена. Вимкніть глянець, зніміть кришку і дзеркала. Картина стрибає в руки. Запах свіжосушених фото запам'ятовується для життя :

Категории

Смотрите также

Новое и интересное