Сильний людина Аарон Fotheringham (4 фото + 2 відео)

Аарон, 19, є одним з найбільш натхненних спортсменів у всій екстремальній спортивній індустрії.

Він був першим в історії, щоб виконати подвійний застібка на лижах не на велосипеді або на скейтборді, але на власній колясці.

18-річний не може прогулятися через вроджене захворювання хребта, але він відмовляється від того, щоб викликати себе відключено і серйозно залучає до спорту.

Після місяців практики і серії невдалих спроб, які регулярно закінчилися хворобливими пагонами і привели до розбиття одного колісного крісла, 26 серпня 2010 р. Аарон зробив це. «Я так щасливий, що я нарешті зробив це», – каже молодий чоловік, відомий в екстремальних колах, як Колеса («Чели»).

Аарон провів свій дитинство в скейтбордингу парку на рідній Лас-Вегасі. «Я дізнався всі ті ж хитрості та хитрості, як мої друзі, але в колясці», - каже він. З часом я закохався у мене, бо це так, як я скейтбординг весь час.

Аарон виконав застібку в колісному відсіку назад в 2006 році, коли він був 14 років. З тих пір він спробував побити його запис. «Я спробував так багато разів, але я впав весь час на голову, на шиї, на спині і плечі. Кожна осінь була досить болючою. Я вкритий синусами, я торкаюся зап'ясті, але я не дуже обережний. й

М. Фотерінгем, 51, сказав, що вона була стурбована сином: "Я дуже гордий йому, але важко дивитися його падіння."

Р.