Діти російської елітної (8 фото)

Німецький любитель фотограф Анна Складман з фотографіями дітей еліти Москви і олігархів кілька років тому. Деякі її фотографії були опубліковані, однак, без імен моделей. Згідно з Схадманом, це діти, які виростили в неприпустимому розкіш для європейки, і вважають їх типовим середовищем.

1,1 км Вадим, вік 9. Фото на балконі своїх батьків пентхаус в Москві 2009 року.

2,2 км Новинка в тату parlor. Його мати любить піти в цей салон, який любить цікаві татуювання.

3. Яков, 10 років. Його пристрасть - це зброя, і батько збирає вендингові машини та інші «іронові». За словами Скардмана, гармата в руках хлопчика була реальною.

4. Микита та Аліна у посольстві Італії у 2009 році.

5. Умань Антон в хусарі костюм.

6. Жнівень На сцені оперного будинку належить батько.

Р

7. Про нас Дівчина Аріна в гаражі свого батька, який зібрав вражаючу колекцію стародавніх. Ідеальний Аріна – актриса Катерина Деневве.

8. У Ліза на обідній стіл в її садибі. Ліза любить їздити серед вітражних вікон і величезних вікон на скейтборді і грати в футбол з двориками.

Spiegel інтерв'ю Анна Складман, ми процитуємо його в повному обсязі:

Ви фотографували дітей російської еліти. Ці фотографії показують дитинство в середині багатства і розкіш. Як ви отримуєте доступ до світу, де не допускаються свідки?

2 роки тому я зустрів дівчину. Її ім'я була Настя, а потім вона була 8 років. Вона стала моюзою і, власне, ключем до вступу в світ. Я зустрілася з чаєм у батьківському саду Англійський парк, у батьківському морокканській ванній кімнаті. Я зустрілася з братом і друзями.

- Як відреагують батьки дівчини?

Коли я почав свій проект «Литві дорослі – великі діти», я ще молодий і недосвідчений. Я шукав у своїх очах, а не професійного фотографа, і студента, тому я лікував толерантно. Єдиним важливим є не розголошувати назви дітей, які я фотографував.

- Ви фотографували дітей в середині розкоші. Чи є це старіння?

Фото сценовані, звичайно, але вони зроблені в природному середовищі для дітей. До сеансу я зробив короткий інтерв'ю з ними, щоб зрозуміти, що вони мріяли про те, що вони бажали, і так далі. Володимир, наприклад, сказав мені, що він хотів стати археологом, я продемонстрував його фотографії з музею, але через півгодини він хотів стати Spider-Man. Я закінчив фотографію на сцені оперного дому.

до Скільки дітей російських олігархів ви фотографували?

Цікаво, чому німецькі журналісти просять про олігархів. Я фотографував не тільки дітей старших батьків, але й дітей еліти. Серед них успішні ресторатори, актори, представники Московської інтелігенції. Діти – перше покоління росіян, які народилися в Росії в повному обсязі, абсолютному достатку.

Чи не будь-які діти у вашому проекті сміятися або посміхатися? Ви фотографували дітей без дитинства?

- Я б не сказав, що. Вони живуть в приватному світі. Звичайно, вони залишають його періодично, щоб піти в балетну школу. Але для відпочинку вони живуть як батьки хочуть, які прагнуть задовольнити всі потреби дитини, на основі їх радянських ідей. Вони чесно хочуть подарувати їм найкращі. У них є особисті викладачі, вони роблять теніс і плавання. Весь життя добре запланований і структурований. Це викликає їх стати дорослими до свого часу.

- Як проявляється?

Наприклад, 9-річний Яна говорить про відмінну англійську мову. Коли я фотографував її, батьки не були вдома, але вона організувала все себе і давала необхідні вказівки її вчителя. Вона здалася, щоб знати абсолютно те, що вона хотіла. Саме тому ця картина вийшла.

до У нас багато дітей. Чи змінилася атмосфера в московській еліті?

Світ змінюється щороку, вони буквально шукають себе. Мода змінюється щодня, залежно від того, які тенденції проникають в Москву. Діти починають подорожувати більше, батьки дивляться на Захід з підвищеною увагою. Багато дітей почали вивчати французьку, багато хто йде на навчання в Заході в пансіонатських школах.

до Ви відчуваєте, що ваші діти повинні зробити так само, як і їхні батьки? Ви слідуйте за ногами?

до Ні, вони занадто маленькі для цього. Тепер їх основне завдання - отримати хороші сорти, як і всі інші діти.

Джерело