804
російський бізнес
Що таке боротьба з корупцією в країні може говорити про те, коли вони стоять на кожному перетині, на практично будь-якій вулиці Москви. Відповідач намагався розібратися, як бізнес трейдерів «фризинг».
Розірвання всіх правил, без отримання готівки, сертифікатів, дозволів на роботу та дозвільних документів,
Вони стоять цілодобово на доріжках, одягаючи себе на ризик, навіть не відбиваючи одяг.
На московському кільцевому шляху і третє кільце, на магістральних дорогах і переобмінах,
на зупинках і дорогах, ніколи
Як цього року не так багато.
Відкрито і без приховань, вони зайняли всі вулиці Москви.
Все про створення нереальних мес.
р.
Щоб вірити, що це певний вид тіньового бізнесу, прихованого від наших очей, є припливом.
Є сотні, якщо не тисячі.
Але міліція, поліцейська служба, влада, префектура, Путін, не помітили, якби вони не їдуть на тих же вулицях.
Усі трейдери з республік колишнього СРСР. Вони не приховують.
Вони кажуть, що вони не мають дозволу, і вони не є незаконними.
Отримати від 1000 до 1300 рублів за 12 годин роботи.
Ті з автомобілями виходять на добу.
Зробляючи $2,600 в цей час є дійсно прохолодними гроші для них.
Вони йдуть, де вони працюють, щоб сказати принаймні.
Маленькі речі, як порожні пляшки, кидаються навколо.
«Управлінець погоджується з усіма» - це стандартна відповідь на питання про те, чи є вони хасидами.
- Я просто зателефоную Юру і пропустіть телефон, якщо я взяв, він витягне.
- Ви?
- Не сталося!
Хороша точка продажу для зміни більше 300 п'яти літрових пляшок без льоду, ті, які гірші - 200-250.
Але навіть в кращій погоді продаються менше 50 штук.
Тепер давайте з математики. Пошук поверхонь в Інтернеті може легко знайти миття на об'ємі 40 рублів.
Але це в появі відповідності закону - сертифікати, рахунки-фактури, безготівкові та всі.
Я впевнений, що ліве виробництво рідини навряд чи буде коштувати дорожче 10 рублів, в тому числі контейнери.
Кількість авто в Москві перевищила 7 млн.
Припустимо, що тільки половина водіїв знаходяться на дорозі.
Припустимо, що 2 пляшки морозива купуються в місяць.
(Властивості власників автомобілів, які знають, що іноді 5 літрів на добу витрачаються і т.д.)
Я вже зараз, отримую: 7 млн / 2 * 2 = 7 млн.
Понад 100 рублів за флакон = 700 млн рублів.
Або $23 млн є щомісячним оборотом цієї Shadow торгівлі.
Або ви купуєте чесну рідину на 250-400 рублів, коли є це навколо?
Я збираюся припустити, що все морозиво продається "ліво" тому, що,
Без нормального виробника дасть можливість.
збільшити продажі шляхом розміщення телефону або адреси сайту на вашому пристрої.
Немає придбаних зразків.
р.
Розірвання всіх правил, без отримання готівки, сертифікатів, дозволів на роботу та дозвільних документів,
Вони стоять цілодобово на доріжках, одягаючи себе на ризик, навіть не відбиваючи одяг.
На московському кільцевому шляху і третє кільце, на магістральних дорогах і переобмінах,
на зупинках і дорогах, ніколи
Як цього року не так багато.
Відкрито і без приховань, вони зайняли всі вулиці Москви.
Все про створення нереальних мес.
р.
Щоб вірити, що це певний вид тіньового бізнесу, прихованого від наших очей, є припливом.
Є сотні, якщо не тисячі.
Але міліція, поліцейська служба, влада, префектура, Путін, не помітили, якби вони не їдуть на тих же вулицях.
Усі трейдери з республік колишнього СРСР. Вони не приховують.
Вони кажуть, що вони не мають дозволу, і вони не є незаконними.
Отримати від 1000 до 1300 рублів за 12 годин роботи.
Ті з автомобілями виходять на добу.
Зробляючи $2,600 в цей час є дійсно прохолодними гроші для них.
Вони йдуть, де вони працюють, щоб сказати принаймні.
Маленькі речі, як порожні пляшки, кидаються навколо.
«Управлінець погоджується з усіма» - це стандартна відповідь на питання про те, чи є вони хасидами.
- Я просто зателефоную Юру і пропустіть телефон, якщо я взяв, він витягне.
- Ви?
- Не сталося!
Хороша точка продажу для зміни більше 300 п'яти літрових пляшок без льоду, ті, які гірші - 200-250.
Але навіть в кращій погоді продаються менше 50 штук.
Тепер давайте з математики. Пошук поверхонь в Інтернеті може легко знайти миття на об'ємі 40 рублів.
Але це в появі відповідності закону - сертифікати, рахунки-фактури, безготівкові та всі.
Я впевнений, що ліве виробництво рідини навряд чи буде коштувати дорожче 10 рублів, в тому числі контейнери.
Кількість авто в Москві перевищила 7 млн.
Припустимо, що тільки половина водіїв знаходяться на дорозі.
Припустимо, що 2 пляшки морозива купуються в місяць.
(Властивості власників автомобілів, які знають, що іноді 5 літрів на добу витрачаються і т.д.)
Я вже зараз, отримую: 7 млн / 2 * 2 = 7 млн.
Понад 100 рублів за флакон = 700 млн рублів.
Або $23 млн є щомісячним оборотом цієї Shadow торгівлі.
Або ви купуєте чесну рідину на 250-400 рублів, коли є це навколо?
Я збираюся припустити, що все морозиво продається "ліво" тому, що,
Без нормального виробника дасть можливість.
збільшити продажі шляхом розміщення телефону або адреси сайту на вашому пристрої.
Немає придбаних зразків.
р.