Jody Foster. Правила життя

Актриса, 48, Лос-Анджелес

Я ніколи не приїжджає додому в макіяж. Моя мама колись розповіла мені, «Коли робочий день закінчиться, ви закінчите свою роботу». Не можна сперечатися з цим.

Інколи Я снию просту домашню роботу - витрачаючи вечори на диван, лежачи з книгою і не відчуваючи ніякої відповідальності за що відбувається завтра. Дякую Я не думав про це серйозно.

Ми завжди дивимося, коли вони дізнаються, що я атеїст.

Релігія – наука, яка повинна бути вивчена. Ви повинні знати, що всі ці війни.

Р’РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμРμлллллллллллллллллллллллллллллллРμРμРμРμллРμРμРμллллРμллллллРμРμР» Але ні один, ні інший не робить його прийнятним.

Я відіграв жертви багато, що правда. Але я думаю, що вся історія жінок написана про це.

Якщо ви повністю залежите від ваших дітей і спробуйте їх контролювати.

Я хочу знати, що мій діти говорять. Я пам'ятаю, що я говорив про те, коли я був свого віку.

У будь-якому віці набагато цікавіше витрачати час на когось, хто старше або молодше, але не з однолітками.

Я не збираюсь на мій чуйця за будь-які гроші. Цей вік сповнений страхів і страхів. Не варто жити з.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Це сумний, якщо ви витратили свій дитячий садок, не дивлячись на це.

Моя мати завжди пізно, і вона дійсно половила мене божевільною, як дитина. Я завжди отримую час або трохи раніше. Як можна побачити, діти іноді можуть бути підняті випадково.

Я люблю фільми, тому що я виріс.

Знаючи саме те, що використовується художник і розуміння його місця в історії культури не здатні зіпсувати свої враження своїх картин.

Я люблю слухати режисерів розповідати про свої фільми.

Відповідальність актора до глядача набагато важливіше, ніж можна уявити.

Зрозуміло не найважливіше в світі. Хоча це не те, щоб очікувати від будь-якого.

Фир - це число однієї емоції, яка приводить наші думки, щоб зробити неймовірні зусилля, щоб позбутися від неї.

Виграш краще, ніж втратити. Оскільки переможець завжди спить краще.

Якщо ви хочете, то це дійсно неймовірна сила. Я б сказав, що

Fate є дуже зручним словом для тих, хто ніколи не приймає рішення.

Це приголомшливе поєднання: великий страх самотності і відчайдушної потреби для солідності. Це муга війни, яка чула мене все життя.

Я хотів би навчитися надихати себе.

Нормальність не є чим прагнути. Це щось для запуску.

Я не вмирав людей, які говорять швидко. Якщо ви можете говорити швидко, ви можете подумати швидко.

Це правда, я дуже люблю Лос-Анджелес. Я виріс тут, і тепер я нічого не можу зробити про це любов. Це місто, де ви можете вирішити багато проблем, просто перейшовши на пляж і грати в в волейбол або щось.

Якщо я коли-небудь дефалат, я спробую зробити це таким чином, що ніхто не зробив.

Я не пам'ятаю, що вісім-сім буде. Але я можу сказати вам все, що ви просто сказали мені.

Я думаю, що жінки дійсно смартаються за сороку.

Веб-сайт Esquire.ru