Як ремонт доріг в Німеччині (15 фото)

Коли ми почали ремонт дороги під нашими вікнами два тижні тому, я був навіть щасливим, на відміну від нормальних людей. Ну, нехай шум, бруд і не парк, але я дізнаю секрети німецьких дорожніх робіт і візьміть їх до Перм!

Вулиця невелика, 200 метрів, тиха і головна проблема не дозволяла автостоянку на ній за встановленою годину.

Вулиця, за нашими стандартами, цілком підходить для роботи, не знаю, що було прийнято рішення про ремонт. На фото є недоліки, які я зміг виявити на поверхневій експертизі.

Ми ретельно влаштували майстер. Я нарахував на ці контейнери, як скарб, що вводять секрети.

Почалося, що я не встигав фотографувати процес видалення старого полотна, після обіду вулиця виглядала так:

Я радий, тому що під старим тротуаром був ще старший тротуар. Що секрет! Якщо ви кладете асфальт на таку підставу, дорога може стояти назавжди!

Але немає! Немає такого секрету! У невідомому напрямку знялися галькові камені.

р.

І на шляху розкачати звичайну піщану і гравійну суміш.

Ось це, бура каналізація, невідомо в Пермі!

Обладнання регулюється строго по графіку.

Як ви можете бачити, нічого не дивно. У Пермі, мабуть, більш сучасні пристрої.

Я не бачив, як це виміряти рівень дороги. Я не знаю, що.

р.

Також відбулося завершення операції. Вид на постон.

Нові душові решітки.

Комунікація на найвищому рівні дороги.

Тема готовий. Вхід заборонено на добу. А потім будь ласка!

Як видно, секрет не вкрасти. Все дуже просто, дуже швидко!

Дві деталі:
Боротьба, десять людей, люди різні, але на техніці і в лідерстві – німці.
Все було зроблено на тижні, але вони не працювали в дощі, і як я розумію це, не тому, що вони боїться, щоб отримати вологу, але тому що технологія не дозволяє їй.

Авторизація