База річкових артилерійських катерів

З абразивного блогу

Це машина справа на док під невеликим металевим навісом. Напис читає: «Передача відомостей, що визначаються державними секретами, а також офіційних документів, позначених «Для офіційного використання» – CATEGORICALLY PROHIBITED.» Сприяє збереженню пунктуації. :-)

В'їзд як у всіх військових об'єктах прикрашають герби і знак з червоним фоном.

Збудували людей, командири, які закріпили екіпажі. Суди виїхали на море протягом декількох днів, щоб здійснити, а не позувати для наших камер. У парі днів ми познайомимося з ними на навчальному майданчику в Каспянському морі.

З цього корабля ми виведемо відправлення суден з обмотки стіни.

Командори корабельного звіту до командира про готовність виконувати завдання.

А потім журналісти та блогери поширилися на чотири кораблі і активно перешкоджають екіпажам від підготовки до плавання.

р.

Видалення елементів корабля та загального плану.

Тестування башти пістолета

Команда роялінгу готова йти.

І на судах, при цьому, робота кип'ятіння.

Шкаралупи корабля.

До речі, заголовок говорить «Балтична флотілья» не плутати потенційного ворога; тільки ці хлопці є конкриптами, які прийшли з навчального центру, що належить до Балтійського флоту, і вони ще не змінили напис, навіть до приїзду журналістичної та блогерської посадки.

Тепер гармата завантажується і готовий до бою!

Це просто весело для людей, які дивляться з камерами та камерами, що поспішають на палубах чотирьох суден.

р.

І ця група в смугастих комбінезонах стояв всю підготовку до плавання і під час плавання в тіні біля входу в штаб-квартиру 73-ї бригади. Це правильно - на сонці було 30 градусів тепла.

Спочатку не було зрозуміло, чому моряки мали ці смужені стовпи. Далі ми розглянемо :-

Після підготовки суднових систем прокладено решту обладнання (в т.ч. змотування та порятунку).

р.

р.

Коли двигуни почали дихати його майже нічого.

І люди переїхали на судно, показано вище. Я не хотів би мене, якщо я не підійшов до верхньої палуби. :-

Суди вже в парах.

р.

Вони починаються одночасно.

Р

Р

р.