Моніка Мерва. Місто

Фотограф Моніка Мерва від першого покоління нащадків американських угорських У Румунії готуються відзначити 100-річчя з дня народження. Мерва каже нам гірку історію дітей, які зростали разом, але були відокремлені від власних сімей. Місто дітей в Фонті - продукт угорської соціальної системи 50-х, коли головне - колективне рішення особистих проблем. Коли сім'я зламала – через сварки, жорстокості, нехтування і т.д., місто дітей відійшло своїх дочок і синів. Учні та родичі можуть відвідати їх, але діти проживали тут разом, під наглядом дорослих.

Після того, як вона попередила, що вона буде практично неможливим, щоб потрапити всередину, Мерва інфільтрувала місто дітей через сімейний друг. Займав рік, щоб зробити фотографії. Вона розповіла, що вона буде надана фотографіям, тільки побачити, чи приймає її діти. Мерва стрибала на можливість, літаючи тисячі миль з Нью-Йорка, щоб побачити, якщо вона пройде випробування. При приході вона була взята на іржу дівчину, яка, однак, швидко розм'якшена, а потім введе її в інші діти. За чотири дні, протягом якого часу вона фотографувала день і ніч. Наступного року вона повернулася з портретами дітей і дала так кожен раз до 2009 року (крім 2006 року, коли вона мала дитину). На кожну подорож назад купила копії дитячих фотографій, які вона сама зробила. Книга Моніка Мерва вперше опублікована в Сполучених Штатах цієї весни.

1. Єва П., 2004. «Єва – один з чотирьох братів і сестер. Коли ми вперше зустрічали Єва, я був інтригований красою і незвичайною особистістю. вона не була типовою дівчиною для підлітків. Вона відіграла тверді, ran і сходження дерев і завжди була трохи брудною. Але вона завжди говорила м'яко, з вишуканими манерами незвичайним для свого віку. (Моніка Мерва)

2,2 км В лісі, 2002 (Моніка Мерва)

3. Норбі Дж. та Ссилла, 2007. «Ця картина була взята на мій останній день. Кожна була стружка навколо дівчинки в стаціонарі. Один з хлопців, Норбі, побіг мене, щоб сказати hello до неї. Я був так зосереджений на тому, що я не мав часу запитати питання. Я пізніше дізнався, що Норбі потрапив її в руку і після їх аргументу вона спробувала вбити себе. (Моніка Мерва)

4. Джосі, 2004. “Джаз – гіпс. Він спокусив життя вулиці, агресивний, харизматичний і може проникнути в серце. охоронці міста дітей думали, що у них з'явився тамед. Через кілька місяців після того, як фото було взято, Джосі побігли. І ніхто не бачив його з. (Моніка Мерва)

5. Умань Мар'янне, 2005. Мар'яни – найстаріша з п'яти дітей. Коли мама дала ультиматум - залишатися з дітьми або з новим хлопцем, вона вибрала другий. (Моніка Мерва)

6. Дитяча підвіска, 2007 (Моніка Мерва)

7. Про нас Петро в блакитних шкарпетки, 2005. «Петер є наймолодшим в сім'ї. Вони переїхали в місто дітей 2004 року. Він і його п'ять братів див. їх батько один раз на рік. Коли я ходив на кухні, щоб поговорити з ним, він сидів на акумуляторі, загубився в власних думках. (Моніка Мерва)

, Україна