Що 30 років.

Що ви збираєте дитину і все ще збирати? Наприклад, у мене є чудесно збережені вставки з турецької турбіни, які більше 20 років! Я не дуже потребує колекції, але викинути його або подарувати йому комусь. І все почалося про те, що й мій одноліток, що вже 30 років.

Що 30 років.

Як дитина, я, як багато моїх однолітків, був хворий з збором. Зібрані сигарети, пивні банки, монети, фотографії з Schwarzenegger, Bruce Lee, Stallone та інші герої бойовиків і зібрані багато інших речей паралельно. Але все почалося більше 20 років тому з лайнерами гумки "Дональд Дак" і "Турбо". Гом було дуже дорого в той час, вартість цілого рубла, тому збирання відбулося з креветкою: не кожна мама була готова до участі з еквівалентом кілограма цукру або п'яти тканів хліба. Таким чином, персональні заощадження з відстрочених коштів пішли на придбання.

Що 30 років.

Однак, коли одна або інша копія витяжної упаковки ясен впала в руки, вона була однією з найщасливіших моментів у дитячій зборі кар'єри, яка компенсувала за нерадянські витрати. Деякі школярі відіграли їх в школі, стираючи зібрані вставки в стан королівських рублів, тим самим поповнивши їх колекцію або повністю його втратити.

Що 30 років.

Я збираю фотографії з "турбо" боляче, номер до номеру. Спочатку був вражаючий стека, але потім я вирішив, що потрібно влаштувати їх якось і почав інвестувати їх в альбом, різьбивши кути під ними. Так я збирав кілька сотень лайнерів.

Що 30 років.

Я ще не пам'ятаю запаху Turbo гумки, які не можна плутати з чим завгодно. Згодом ясна зіпсована і льодяники стали менш бажаними, хоча, можливо, ми тільки виросли з дитинства і мали інші інтереси. Але залишалися дитячі спогади, закладені в жувальні гумки.

Що 30 років.

Що 30 років.

Що 30 років.

Що 30 років.

Що 30 років.

Що 30 років. р.

Що 30 років.

Що 30 років. р.

Що 30 років.

Що 30 років. Р

Що 30 років.

Що 30 років.