Seemki Transformerov-3 (52 фотографії)

Ця подія стала роком тому, але з того, як фільм був випущений зараз, я думаю, що це буде цікаво для всіх, хто вже бачив його в кіно, щоб побачити фотозвіт про те, як він був постріл.

р.

Минулого літа ми побачили, що частина набережної була заблокована. «Кінома» знята. Єка не бачив..., "Я думав...

Але потім я дивився по вулиці. Там, покривають кришки, вони стояв.

Це не просто люди, які кажуть, "Кеп рухається, хлопці! Зареєструватися!

20664р.

... але навіть наклейки на сміттєвих каналах (одна з яких я потім відірвав для пам'яті).

Перед очима були шматки асфальту з піни ...

... зруйноване місто ...

Габаритний зображення

... з пучком військових ...

1516534

... і закритий променад.

А решта міста продовжує жити нормальним життям – човни з туристами продовжували плавати біля вибухів і зйомки в зруйнованому місті.

І було ретельно знищено!

Відомий Кайенне з краном, з якого були зняті перші та другі трансформатори.

... а також величезний стріл...

І купу статичних камер. Я не врахував, що багато хто працює одночасно.

Пішохідний Тірез Гібсон.

І якийсь важливий хлопець в гурті.

Наступного дня зйомки продовжили з Автоботами.

р.

... військові медики і деякі сині ситі на графіку.

Так транспорт піни асфальт і синій шит під графіком

Це нові трансформатори, я не знаю, Автоботи або декептики. Але судячи по значці Chevrolet - наш хороший.

Вечори... перетворилися на багато світла.

Наступного дня заблокували і знищили ще одну частину набережної.

5650.00 р.

Це був день, так що натовп був більш, ніж звичайний.

З іншого боку р. показав військовим.

Право, великий і страшний пан. Здорово реж. Michael Bay.

І ось найефективніша частина моєї історії: як творці розбили всю будівлю. Подивіться на цю вежу на землі.

... точну копію вежі на даху хмарочосу. Тоді вони будуть малювати, як вона була зламаною депептиками і маленькими людьми, що принесли її падіння.

На вулиці знову була страшна девастанція. І, круто, на другому поверсі будівлі були розбиті скляні, спеціально виготовлені підробки з обпаленням отворів на тканині і т.д. Шкала деталь просто величезна.

І в короткий час ми вирішили стояти протягом півгодини і чекати фактичної зйомки, оскільки це здавалося б, все було до цього. Згорнути вогні...

Вони кладуть додаткові костюми в тональні костюми ...

...попередня камера...

... поверніть на світло ...

У нас була ляпас заздалегідь...

770 р.

Вони витягнули трюки, щоб перевірити довго...

... обережно опускається до землі ...

. отримати готовий...

І початок! Дія, Дія, Дія !!! Піротехніки, стрільба, тунець втікають в повітря.

р.

Вони знімалися протягом тривалого часу, хвилин і навпіл - ймовірно, всі декептики були виведені. В цілому, така стрільба по вулицях процвітаючого міста дуже вражає.

Гарний, прохолодний. Але ви дійсно починаєте відчувати масштаби організації, коли ви вже переїхали кілька блоків, ви побачите на вулицях «парковані» автомобілі, які не потрібні в кадрі в даний момент, але можуть бути доставлені миттєво. Є багато з них.

р.

Ну, у висновку, це було досить круто, шанс побачити орендований величезний будівельний майданчик досить далеко від місця зйомки, де всі ці пропси залишалися на ніч (побачити таємничий ситний щит під графіком)