Життя маленьких чоловіків Вільяма Касса

Food фотографія - тренд нашого часу. Неподалік і фотограф Вільям Касс. Однак, на відміну від багатьох, вона створює дійсно цікаві світи з продуктами і маленькими іграшками чоловіків. Вони живуть в макро світі, і робимо все, що ми робимо: прогулянка, грати в спорт, любов, маррі і навіть заглиблювати своїх близьких в кавуні поле. Як ми?

Вільям Касс з Бразилії. Він живе і працює зараз. На тренінгу він є архітектором, тому відчуває співвідношення розмірів, перспективності, поєднання кольорів і тіней. Результатом є реальні світи. Управляється бачити майбутній інтегральний об'єкт в кожному побутовому пункті. В результаті на простому гілці винограду з'являються зображення майбутніх пагорбів, а з солоних огірків він створює скелі.

р.

р.

Каси називає свою роботу «Світ сучасного мегаполісу». У цьому світі все, що може приїхати до життя. Працює з готовими продуктами і напівфабрикатами. В цілому джерело натхнення є все навколо: свята, події, ситуації, сімейні сцени.

р.

Габаритний зображення

Один з моїх улюблених фотографій є титановим, плавлення айсбергів є морозивом, ледь встигли поставити світло на, або вся установка буде протікати!
р.

Титан.

р.

Балерина на душовій насадці мала переробити пальцями, що тримають балерину, бо вона завжди впала.

Тепер є багато нас, «харчові митці,» сміється Кас, але для створення інсталяції мало. Весь секрет в мистецтві – правильно фотографувати.

Проекти 32-річного фотографа використовуються як ілюстрація майбутніх подій. Наприклад, букет винограду, на якому чоловіча танець використовується багато журналів при створенні статей про майбутній карнавал.

Деякі роботи - це гра з часом. Поки я працюю, продукт зіпсує. Хто?

Для мене ці проекти є моїм улюбленим хобі. Це не робота, це життєздатність. Я приготував весь вільний час, щоб створити сцени з життя маленьких чоловіків.
Р