Оскар 2014: наряди. Продовження

Продовжуємо перегляд мод з червоного килима найбільш важливої кіноподії року - премії 86-ї академії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Перша частина рецензії Оскара тут.

На честь Пенелопа Кружка, якби прикриті хазяйними відтінками завжди були на честь фільму «Перелопера Круз», а для головної кіноподії сезону актриса вибрала рожеву сукню з колекції Giambattista Valli Couture. Я не дуже збуджена про це наряд (старо-модний, не думаю, що ви думаєте?), але якщо Pepe щасливий, так що це буде.

Важко уявити, що ця темна щільна сукня, в якій Емма Ватсон з'явився на червоному килимі, була створена королева весільних нарядів Vera Wong. Дизайн лаконічного стилю наряду, виконаний з оком на спортивному стилі, а мінімалістичний дизайн вигляд виглядав дуже незвичайним на тлі вишуканих вечірних туалетів інших акторів, але незважаючи на це, не най класичніший килимовий образ був до обличчя Емма. Силует вражає!

Сукня Jason Урочиста церемонія Каррі Вашингтона впала до дощової погоди і непогана залізниця. В цілому, наряди з таких сильно перекручених тканин часто виглядають непривабливими на червоному килимі, і я не зовсім розумію, чому знаменитості неодноразово продовжують носити їх на важливих церемоній.

Р

На червоному ковроліні Charlize Theron не має рівних - це проста правда, яку ми зрозуміли тривалий час. Сьогоднішній зовнішній вигляд прекрасної акторки не був винятком – елегантна і сексуальна чорна християнська сукня Dior Couture має право стати одним з найбільш обговорюваних нарядів церемонії. На мій погляд, наряд чудово вписується в урочисту атмосферу Оскарів і виглядає дуже красиво.

Ще одна осінь в пурі створення Крістіана Діора, хоча це не привезли Дженніфер Лоренс другий Оскар, але, безумовно, звернули увагу на її наряд. Баскетно-декорована коралова сукня була знову доповнена намисто, що падає на спину (іншого не вдалося підписувати минулого року) і зчепленням для рептилій. Я трохи розчарував вибір актора – Діор має безліч шикарних нарядів, гідних червоного килима «Оскар», але стиліст актора з якоїсь причини вибрав саме так.

Р

Зображення чарівної русалка втілена на червоному килимі Jessica Bill. Великий блиск і ефектний силует її нарядного наряду Chanel.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Мерил прибув на церемонію в двотонному трикотажі Ланвіна, доповненому поясом з великими кристалами, завдяки яким образ придбав урочистість.

Минулого року переможець, Anne Hathaway, знову повернув увагу на прямий силует, оптимізувавши плаття Gucci. Єдиним недоліком цього наряду є те, що в статичному положенні на фото він не виглядає як привабливо як в русі в житті. Для того, щоб оцінити сукню до повного, я пропоную вам дивитися Оскари на відео.

Номінант Сандра Булок не здійснював ризиків і ставить на стриманий колір і класичний стиль ... від модного будинку Олександра Маккорона. Слова «підготовлений» і «класичний» не вписуються в тому ж вирокі з назвою будинку, відомого своїми нестандартними рішеннями, але факт залишається. Хоча я очікував бачити Sandy в більш оригінальному і сміливому наряді, я схожий на її вибір, хоча хрящі і змащені тканини зрізають очей.

р.

Після того, як багато не дуже виразних нарядів, Анджеліна Джолі нарешті зробила вибір на користь дійсно красивого і урочистого туалету. Оздоблений паєтками і намистинами, золотиста сукня Elie Saab виглядала дуже красивою і була до обличчя Ангі, але навіть незважаючи на це, він навряд чи перевершує драматичне зображення «з ніжкою», в якому актриса з'явилася на Оскарському році до останнього.

Не потребує опису - все вже зрозуміло без слів. Чудова сукня з оригінальним ковпачем від Atelier Versace не сумніватиметься критиками як одне з кращих образів церемонії.

р.

Ще один зовнішній вигляд Camila Alves і інший шикарний наряд. Сукня персиків Габріла Кадена з драматичними драпірами перетворилась на гідний супутник вечора.

3610Р. 4200Р.

р.