Американський требоует від McDonaljds

Клієнт Макдональда - це швидкий ресторан, який становить 1,5 млн дол. США за компенсацію, що надається лише одній серветці. Webster Lucas стверджує, що він наразі не може працювати через "спокійну психологічну травму" і "емоційну дискету", викликану інцидентом. Причиною судового розгляду стала кварель з менеджером одного з ресторанів McDonald’s в Каліфорнії, яка відбулася 29 січня

У скандалі з'явився після Лукас скаржався, що він тільки отримав одну серветку з бургером. Вебстер Лукас, який африкансько-американський, каже, що він мав слухати зловживань менеджера, коли він повернувся до лічильника, щоб просити більше серветок. Лукас написав лист до менеджера ресторанної мережі, в якому він розповів про інцидент, який викликало психічну травму. "Я не в змозі працювати через незаслужену психологічну травму і навмисне зараження емоційного диска, викликаного грубістю і необґрунтованою жорстокістю вашого працівника, який зловживав мене, коли я попросив правильно писати його ім'я", - написав лист. 7655886

Згідно з даними Mail Online, посадові особи McDonald’s були недоступні для коментаря, коли репортери намагалися зв’язатися з ними за коментар. Сполучені Штати Америки є однією з країн, де подаються найбільш дивні та безглузді позови. Літопис правової історії країни наповнений судовими рішеннями, які подаються людьми, які здавалося б, зловживали.

Джерело: mirfactov.com/