Підводний світ фотографа Плотникова

Не всі керують захопленням «глибокої» краси, але фотографа та мандрівника В’ячеслава Плотникова створили весь портфоліо з дійсно вражаючими підводними фотографіями. Запрошуємо Вас ознайомитися з красивими роботами.

Ось і наступні коментарі автора:
Хургада, 2008. Рибна хмара. Відхиляється від предаторів. Прихильники – це три левки, які не потрапляли в раму (Я постійно дивився на них, бо я занурю в коротку гору і не хочу доторкнутися до небезпечного «помагачів» з ногами).

360969

Трохи про острів Апо: цей невеликий острів розташований недалеко від великого острова Негроса, середня частина Філіппіни (Візайська область). Згідно з офіційною інформацією, це унікальне місце для дайвінгу, світового заповідника. Весь низ навколо острова покритий коралом, більш ніж 600 видів м'яких. Коли я стрибав в воду і зійшов до дна, я був ейфором від цього бульйону кольорів. Плюс, цей барвистий світ коралів з великим населенням у вигляді крабів, креветок, підбори, нагородження і т.д. На острові є школи туни. Неафрайд. Це виглядає так: ми йдемо на глибину 20 метрів, коли раптом ми побачимо деякі хмари в водяній колонці. Приєднуйся! Риба, багато риби ...

407590

Це мій перший нудистський. Тут він вся краса його випрямлених підвіконь. Найактивніше вночі. Яскравий колір попереджає про небажання приймати їх всередині як їжі - отруйний.

р.

р.

6996

Риба, відеооператор ... Об'єктив Fish-eye спотворив розмір об'єктів в рамці Хоча цей дивний представник морського життя досить великий, але не більше, ніж людина.

Р

Р

й