татуювання

Дмитро Самохін – український художник тату, живе та працює в Одесі, але його шедеврні татуювання стали відомими у всьому світі. Тільки один раз бачить роботу майстра, любителі татуювань мріяти потрапити на сеанс до нього. І все тому, що в цьому ремесла Дмитра вдалося досягти неймовірного рівня майстерності.

Дмитро зацікавився мистецтвом з п'яти років. Коли я бачив журнал про татуювання, я вирішив, що я хотів стати татуюванням художника. Але непросто. «Я бажав малюнки на шкірі, щоб подивитися про те саме, як малюнки на полотні», - розповідає художниця. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Вони приходять на татуювання спеціально для нас в Одесі, а звичайні люди йдуть. Наприклад, людина прийшов до мене з Австралії, звичайний працівник. Він побачив свою роботу, зберігав гроші, дізнався, де Україна була, і прийшов. Я зробив його японським черепом. Вони приходять з Росії, з Німеччини. Деякі приходять два-три рази для нових татуювань, в той час як інші приходять як туристи, оскільки вони люблять місто.

580267

р.

6939569

45059.

й