Переможці Оскара

У Лос-Анджелесі на сцені театру «Долбі» розважальний центр Голлівуду та Хайленду завершили 86-ту церемонію нагородження кіно премії «Оскар». Я пропоную вам список переможців.

Найкраще зображення: 12 років раб
Неявний сюжет Соломона Північна Півночі був втілений в дуже важкій, але дійсно розкішній плівці 12 років раба. Привітання Бред Пітт і Стів Маквін, який не став кращим директором року, але все ще отримав основну нагороду.

Кращий актор: Матвія Макконагей, Dallas Buyers Club
Я б то, що перемога Матвія в цій номінації стане розчаруванням для багатьох, але факт залишається, що роль Рон Деревооф приніс актора його першого Оскара.

р.

Кращий Актриса: Cate Blanchett, Jasmine
Драматична роль була надана Катті непросто, але ніхто не сумнівав, що премія за кращу акторку піде до Бленшетта. Великий фільм, відмінна гра, великий kate.

р.

Кращий супровід актора: Jared Leto, Dallas Buyers Club
Зібрано багатий урожай нагород за роль транс-ксуального округу, Ярослав завершив свою тріумфальну обробку з престижним Оскаром. Він був улюбленим глядачам і кінокритикам від старту і довів бути не тільки талановитим музикантом, але і блискучим актором.

Найкраща підтримка Актриса: Lupita Nyong'o, 12 років раб
Назва Лукита Нйоно, виражена з сцени театру "Долбі", хоча це не викликало мені багато сюрпризів, але все ж дуже радо. Дебютий фільм виявився великим успіхом на рідній мові Мексики і безліч різноманітних нагород, серед яких був вишений Оскар. Браво, Лопіта!

Режисер: Альфонсо Куарон, Гравітність
На створення проекту «Все життя», і його зусилля оплачується більше одного разу. Я був впевнений, що Оскар за кермом буде йти до нього, і я дуже щасливий з перемогою!

Найкраща адаптивна сцена: Джон Рідлі, 12 років раб

р.

Краща оригінальна сцена: Spike Jones, "Шля"

Кращі іноземні мови Фільм: Велика краса (Італія)

Найкращий анімаційний фільм: «Фрозен»
Кращий оригінальний Пісня: Let It Go, "Фрозен"

Кращі костюми: Великий Gatsby
Краща робота Художника-постановника: Великий Гатсбі

Кращий макіяж і зачіска - Dallas Buyers Club

Кращі візуальні ефекти: гравітність
Кращий звук редагування – гравітність
Найкращий звук: "Гравність"
Найкраща кінематографія – Гравітність
Найкраща редагація - "Гравність"
Найкращий саундтрек: "Гравність"

Джерело: vev.ru