Молодий тато годівлі та ретельно сукні

Максим Максим Максимов, 28-річному бізнесмену, не запустив свій день з валютним моніторингом або перевіркою електронної пошти. Не навіть чашка ароматної кави. Немає, він отримав більше речей, щоб зробити. Молодий батько годує і ретельно суконь мало Тимоша, а потім веде до дитячого садка.
«Ми зустрілися з матіром Тімоті Альена в нічному клубі», – розповідає наш герой. Ординарні, я б сказав, звичайного знайомства.
Поціновувачі, які користуються кожною компанією.
З'єднання з флотом, немає іншої назви. Пара раз, проведених часів разом, але львів, шруги Максимов. Я забув думати про неї, і 28 березня 2012 року, в нічний час я отримав SMS від Alena: Привіт. Я маю дитину. Я здаю дитину. Візьміть його, якщо ви хочете. Ви дивилися? Я був просто шокований!

Щоб кредит Максима, хлопець не плутався і відразу кинувся до лікарні. Виявилося, що Альена вже дала народження і безпечно виписала, і залишила свою дитину у догляді за компасіонатними лікарями.
«Щоб з головою, ми пішли в приміщення, де згадує Тимофій». Він не спить, він лежав на столі, він щільно загорнув. Я дивився на хлопчика, в очах, і якось відразу знав, що він був мій. Я сказав собі: «Я не даю вам нікому, я не віддаю тебе. й
Однак, будучи прагматичним чоловіком, новонароджений да вирішив захопити його парі і зробив тест ДНК. Якби Тимошка не була сина?
«В лікарні слини і вирізати пару цвяхів», - розповідає бізнесмен. Проведено дослідження в Москві. В результаті настало кілька днів пізніше. Але вони здавалося мені, як вічність. О, я хотів, щоб підтвердити все. І сталося.
Однак не вдалося негайно прийняти сина додому від Максима. Незважаючи на цинічне повідомлення від Олени, коли вона входила в стаціонару, вона не вказала в папери, які батько дитини був. Максимов мав попросити дівчину піти в реєстри і ввести його ім'я в документах хлопчика. І тільки після того, як Максим зміг принести дитину до нього.
Я просто назвав її і пояснив ситуацію. Як і так, потрібно ввести мене в свідоцтві про народження, пояснює батько Тимофія в холодній крові. В іншому випадку дитина піде до дитячого будинку. А після короткої бесіди Альена все одно погодилася.
Тепер молодий один батько відчуває тільки радість матері сина.
«Чому пропускає найсолодші роки Тімоші», – розповідає Максим.

до Що робити, якщо Alena раптом приходить до її почуття? - Ми ретельно попросимо хлопця.
«Так, після того, як він з'явиться і скажеш: тут я, приходжу, познайомися!» - Ніщо! Я не хочу, щоб побачити її сина, набагато менше говорити йому. Але з іншого боку, я вдячний Алені за цей хлопчик і за його звітність. І тепер Тимоша буде жити в деяких вихованцях.
Нещодавно Максим був підприємцем, заробивши житло, обравши спеціальне обладнання. Але зараз його погляди змінилися. Він подав документи, щоб ліквідувати IP і тепер, як він каже, «дивиться до себе. й
«Коли я мав Тимоша, я не знаю, де і як видати переваги, - зважує Максим Максимов. - Я вирішив піти в соціальну безпеку. І ви знаєте, що вони сказали мені? Потрібні принести пакет документів - сертифікат від місця роботи матері дитини, оригінальний паспорт і робота. Але я не хочу, щоб отримати Аліну, щоб приїхати і принести їх до самої соціальної безпеки!
В результаті Максим був видано користь. Але можна тільки зателефонувати йому смішно. Один батько отримує трохи більше 1500 рублів на місяць!
Більшість з усіх, маленька клітина суспільства допомогла батькам Максима – Любов Миколаївна та Віктор Миколайович. Вони дають сина і онукові гроші, і, звичайно, хороші поради щодо того, як підняти чоловіка від хлопчика. Для того, щоб він виглядав свого таду.
Маленький Тимоша не знає, що його мама відмовилася від нього. Де вона є, він не просить Дад ще. Чи потребує Тимоша нова мати? Посуд. Як і його дад, він життєвий партнер.
«Я готовий до відносин», – Максим посміхається. Я також хочу, щоб мати Тимоша.

--img2---

Джерело: рибальська сітка