Правила життя - Роман Полянський

Серія - думки про великий продовжать.

Я люблю тіні в кіно. Але не в житті.

Люди мають короткі спогади. Коли почалася Косово, Боснія була забута, нехай тільки світова війна II. Я пам'ятаю, коли війна закінчилася і мій батько повернувся з концентраційного табору, він сказав: "Ви знаєте, в п'ятдесят років, кожен забуде про це."

Не запитайте себе занадто багато питань. Синдром центіпеда. За запитом про те, що замовлення вона перемістила ноги, і вона більше не могла ходити. Секс не весело. Це сила, стимул. Змінити спосіб мислення.

Після смерті Шарона (смертність вагітної дружини Полянського, акторка Шарон Тать, на руках бандитів Карла Мунсона в 1969 році) Я дійсно мав сильний бажання відмовитися. Але я просто пережили. Так само, як це.

Позбавлення від неприємного дискомфорту, як віджимання гальм на машині. Буває інстинктивно. Або ви загинете.

Діти приймають реальність, оскільки вони не мають нічого спільного. Тепер я маю дитину, я відчуваю себе настільки краще. Вона була 6-річною, коли німці завалені в Польщу. П'ять років, і в цьому віці мої батьки взяли мене на заміський край. Ви знаєте? Вона сьомий, коли я стикався з гетто і назад через отвір в прокладці дроту. Я дивлюся в минуле через очі і тільки зараз я розумію небезпеку, яку я був підданий. Я не розумію. Я захочився через відділення від батьків, але не тому, що їжа була поганою, не через вошей в волоссі або бліх з клопами в ліжку.

Фільми завжди дорожче, ніж ви очікуєте.

Я думаю, що таблетки контролю за народження змінили психологію жінок. Якщо ви думаєте про мільйони жінок, які взяли і взяли гормони щодня, то це стає зрозуміло, що це не може проходити без сліду. Я дійсно вірю, що без таблеток, фемінізм не буде розвиватися в такій абсурдності.

Я не думаю, Голлівуд любить фільми. Вони люблять робити угоди.

Для тих, хто в публічному оці, є справедливість.

На мене не було змови. Я знаходжу. І мій переїзд був більш серйозним, ніж Білл Клінтон.

Задоволення - морква. І вуса.

Наркотики для відпочинку ще можуть бути виправдані. І за те, що це смішно. Наркотики змінюють сприйняття, і творець повинен бути спостерігачем. Коли ви створюєте щось, ви повинні тримати важіль. І якщо ваше почуття торкається, ви можете розбити важіль. Або заплутати його з дружиною.

Кінотеатр і життя

Площі акторів. Вони не можуть протистояти її.

Ніколи не знімайте волосся від Faye Dunaway голови. Отримаєте когось ще.

Я не дівочий, але я завжди беру холодний душ вранці. Це чудовий початок дня, бо нічого не гірше.

Український