Жінки та смерть

Я є посередником семикласника, що повертається з школи, дивлячись на величезний натовп і щасливо приєднатися. Я занурюсь в передній ряд стебел, де перед мною в розтопленому снігу лежати дві чоловіки в робочих формах.
На додаток до загальних зв’язків з обов’язковими, такими як: «Це жито для чоловіків, так юних ...», Я почула відмінне лібрето того, що сталося – десь підпілля була невелика аварія, слово – витік газу. бригада прибув до ліквідації, кладуть на газові маски з довгими шлангами, піднімаються через підвіску каналізаційної люки, але не залишають один...

від газопроводів і вилетів зі слабким дротом, що падають від чистого морозного повітря безпосередньо в підземний світ ...
У той час як пасери-помітили, коли вони підняли шум, а чоловіки з журавлика ЖЕК, а бідний хлопець був витягнутий на поверхню ... і це все, пізно. Тут я приєднався до вирощених заморожених людей, які користуються непрочитаними видовищами.
Спектори бізнес-подібні на виставці авангардного мистецтва, що проходили у обличчя загиблих та обговорили цей «арт-об’єкт»
Вони могли б залишити когось, а потім вони залишалися живими.
Це право, вони не залишають нікого, тому вони загинули молоді.
- Бог дав, Бог взяв. Це хоча б можна закопати у відкритих трусиках, але в нашому будинку бабуся в літньому одязі на балконі, тому довелося його захопити закритою кришкою. Підлога Eleventh, ти сміється?
- Ну, ія.
Дехто скупчився Жековський бос в норку капелюшку занурився в натовп. Він був носити одну куртку, але було зрозуміло, що бос був струганий і не від застуди, але від приходного кримінального справи, який вичавлений і збивається.
Бос був допущений до фузів, намагаючись зробити все, щоб вийти на бездії, ретроактивно.
З якоїсь причини він зняв куртку і покрили їх обличчям одного з померлих, після чого статтєві зуби почали просити його підлеглих – що б прикрити другий?
Працівники дивляться через біле сніг без пошуку нічого підходящого.
З образу героя і витісняв:
- Фак! Чоловіки, були три! Зайдіть ще один!
Працівники, які викопували в газові маски і рясно сходження.
Через чотири хвилини після того, як два, третя погана людина лежала на спині.
Але він виглядав набагато гірше першого – все червоне і синє, страшне.
Так, і нога зламана (не вдалося витягти тільки на другу спробу, спочатку тіло здався назад і оббивають її ногу)
Бос ще більше, він густо копчений, загортаючи себе в драпірований блід.
Попри те, що паралізація крила через натовп. Не чоловіча або жіноча, такі хри тільки в програмі «В тваринному світі».
У будь-якому випадку, коли я бачив жінку кричущою, всі старі сумніви впав і я вірив теорію Дарвіна безумовно. Якщо ми зможливлюємо так само, то ми вже встигли стати людиною.
Вона була худою жінкою в її спрагах, поверневшись від роботи, прийшла по натовпу, не проходила, виглядала і побачила чоловіка, що лежав у снігу з синім обличчям і неприродно перетворилася нога.
Дружина кинулася хуторно до мертвого чоловіка, захопила голову і як шерсть.
Зраділи люди, які бажали виїхати з ним. У аудиторію почали працювати реплікації, як «Мені, перетягувати її, нехай заспокоїти, ви бачите, що вона не сама». Ви не можете турбувати мертвих, це гріх.
Жінка, врівноважена, поведінка як аномалійна - випічка і подарує чоловіка на щоках. Я навіть спробував штучне дихання.
Жековська бос побачила своє призначення в особистому випадку звинуватила відмирання з мертвої підлеглості. Він захопив її від спини її пахви і намагався підняти її на ноги. І ось - потім всі боялися серйозно ... жінка вичерпнула і з представницьким вирослим трохи босів на обличчі. В крові заливається, людина покрила себе шапкою і мовчазно залишила поле бою, і жінка знову помирала назад, продовжуючи уповільнювати і поводити гаряче повітря в мертве тіло чоловіка.
Не один ще намагався зупинити цю хістерію. Не було фолів.
Смерть, який зацарював супре, був дуже відхилений цим напівкразовим вдовим відсутністю п'ятдесят. Смерть думав, думав, і вирішив: «Ні, я не погоджуюсь працювати в такому нервовому середовищі», натягував витяжку і кинувся в чорному каналі. На той же момент мертва людина з блакитним обличчям і зламаною ніжкою зробила непристойний моан.
Свою дружину приймала його з поновленою силою. Через хвилину він кинув так само, як звичайна жива людина, а через два роки він сказав, що він був дуже холодним і його ноги боляче.
Через десять хвилин відроджена людина вже могла сидіти на власній сніжці, заміщаючи дружину для масажу міцними руками.
Трохи відставив до дива, натовп знову почав випускати незадоволені зауваження до жінки: «Привіт, все, підняти його, щоб допомогти іншим, не бути самоспокійним, можливо, вони все ще можуть бути збережені...» - «Не менше можна спробувати це. . . ?
Жінки, що пригнічують голову чоловіка, дав нам такий погляд, що ніхто не мав ніяких питань.
Прибуваючи амбулатор, лікар доторкнувся перших двох і оголосив: «Ми не робимо цього, зателефонувавши до оператора, а третій на розтяжці і мишею збивається маслом, завантажується в автомобіль і зліва.

Через місяць виживання газовика і його французької дружини отримали квартиру в нашому в'їзді. Вони мали три дітей і жили щасливо коли-небудь після того, як тільки ламкість від зламаної ноги залишився назавжди.