Франкфурт Motor Show 2011 (92 фото)

Чудова фотопередача в одну з найяскравіших подій в автомобільному світі - Франкфуртський автосалтинг.

Альфа Римо. Концепт 4С. Друга свіжість, але все ще.

Р

Міська концепція Audi

р.

BMW i3 і i8 концепції. BeamWe все частіше перетворюється в BEMDUBLE.

Я не мав достатньо виразних засобів, щоб передати дивовижність Cadillac Ciel. Ретрофутуристизм на березень. Якщо у 1973 р. бензинова криза ніколи не трапилася.
385130

Судденно я любила гібридний Citroen C5 А особливо всередині (не фото, шкода).

І вони мали прохолодну концепцію, з смішною назвою Tubik.
(Б)

Р

км

Дачі. Ви думаєте, що ваш вуличний сусід має лавку? Це лавка.
р.

Фіат.

Форд Евос
р.

Changan (щодо читання як "Шанинг") Це 5.3-метр монстр, концептуальний китайський гібрид.

Р

І ніхто на стенді! Тільки ярмарки милі. З підозрою російською особою. Або Українська?

р.

гондо хів. Нові.
185134

Hyundai. Новий i30.

Інфініті. Це різновид бур'янів.

джип.

Кя.

р.

Це тридверний Ріо. Клас B, який є розміром, як opilcorse, але пропорції так само люблять гольф автомобіль. Практично проведена Bljad.

Ламбогіні. На відміну від інших брендів, італійці зберігають свій власний персонал моделей. Це стосується не тільки Maserati і Alfa Romeo, але і в Lancia і Fiat. Ламбогіні, які перенесли під крилом групи Volkswagen, не змінили цю тактику. Жінки на їх стенді є невід'ємною частиною шоу.

Всі моделі вибирають один стандарт: високі, великі груди, довго кучеряві чорні волосся. І всі великі імена.
Мадддейлна, краса королева. вона красива, навіть якщо це не зрозуміло з мого щита фото, що вона є.
р.

Я повинен визнати, що серед «молодого зростання» не менше ефектних шармів.

До речі, нема жінок на підставці Феррі - тільки скляний паркан і пагони в коричневих черевики. Так ми ріжемо Ferrari з огляду.

Ланція.

Lexus. Новий GS.

р.

Ленд Ровер. Британські мовить про новий захисник, а в той час як інтригувати публічні дизайнерські вправи в цьому напрямку.
р.

Мастерати. Концептуальний кросовер Kubang.

Мазда. Це новий кросовер CX-5. Прохолодний, хоча машина концепції Minagi обіцяє більше. До речі, несподівано приємно здивувати салону. Якісні матеріали, гарний вигляд.
60.
729173

Мерседес прокладає всіх ідеально, підказуючи, хто є власником будинку.

Ззаду, Mercedes kicks Smart, стверджує, що він все EBall.
- відео @

Але він говорить hello. Камраду феєрвер:

І Нургалієв:
371850 р.

Перемикач
р.

Дизайнери Renault радують.

Поговорили про те, що в ній немає.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Це концепція Місія L. Звертаємо увагу на новий виробничий автомобіль, який замінить Тур Octavia і буде розташований в ніші між Фобією та Октавою.
416950 р.

У дизайні оптики використовуються мотиви боемського скла

SsangYong замінив старий Actyon з новим (ви знаєте), а пікап залишається таким же. Але з новим обличчям.

р.

р.

Захоплюючий мобільний. У вигляді недорогих макетів був представлений кросовер, який тип Кагбутабе. Нічого серіалу тут не пахне, адже автомобіль виконаний вкрай грубо, «на коліні».

Навіть червоний концепт автомобіля з оригінальним дизайном дверцят (вони «на спинці» даної колісної стрілки, виплетені косами) було зроблено значно краще.
85.

Фафаген мав багато речей, але так як є особистий вибір ламки (тм), я покажу вам деззію машину з педагогом. Відчувається, що ми вирощуємо в неправильному місці.

Я хотів цю установку:

А салон завжди продає моделі в незліченних кількостях.
Тут, серед інших речей, було знайдено Волга.

І Запорожець. Половина євро puke!