Стара гайка.

Садова історія хребта ...

1,1 км Похід з хребтом від отвору до отвору в спробі поклеїти char, вийшовши з зарубів тальника до берега Лелувейма, я бачу, як під змивним паводком невисокий берег, згорнувши з травної платформи, гай починає відбілити. Він тут, дворик і половина перед мною.

2,2 км Коли я отримую камеру, я з'ясував, як знімати косу без страшного його. Здається, що є така можливість, але, як тільки я збираюся спокійно крок назад, заєць повільно отримується від півметра під керівництвом і замерзає перед мною. Я бачу, що він страшний, але він не намагається приховати. Я зрозумів, що він з'явився до мене навмисно і був готовий до будь-якого результату. Він старий і тонкий.

3. У Ми дивимося один від одного, ніж метр. Коли я досягаю і намагаюся його трахнути, спочатку з моїми вухами натискають, він імітує намагатися прикусити мене, а потім він дасть себе петлю.

4. У Це його остання осінь і він знає його.

Я не можу допомогти йому, крім того, щоб залишити його самостійно. Тим не менш, гара, розуміючи, що я не збираюся його кінець, переїжджає до ближнього куща тальника і знаходиться в ньому.

Не турбуючи його ще, я опинився річкою з важким серцем. Я не можу допомогти, але я знаю. З усіма чотирма ніжками з'являються, гайка відпочиє в думці, де я пішов, і не показує ніяких ознак тривоги при з'яві.

5. Умань Я бачу його, і я бачу, щоб бути дратує.

Почув мене, але він думає про щось свого. Мені здається, що весь життя його переходить в очах, починаючи з літа, коли він вперше побачив цю долину річки і відбілювальні гори за ним, до сьогодні погодні дні, коли він більше не боїться загартування фалкону в висоту, немає лисих, ні вовк, ні вовк, ні волев, ні чоловіка.

6. Жнівень Я пам'ятаю, що я знайшов гай на сонячній платформі з видом на річку. Я не думаю, що його вибір був випадковою. Незважаючи на те, що це приблизно два метри, навряд чи він буде достатньо міцності, щоб повернути там себе. Я знаходжу його з видом на річку, потоком часу. Це був останній день свого життя. На наступний день я побачила загибель старого віку вперше.

Джерело